Siden sidst

15% på det fineste ur – og nogle nye køb fra San Francisco

p5031414

Indlægget er sponsoreret af Daniel Wellington

Hvis jeg ligner en, der virkelig føler den – ja, så er det ikke meget ved siden af. Heller ikke selvom det var helt underligt, at tage billeder på den her måde igen, haha. Men det var bare en af de dage, hvor jeg virkelig følte mig godt tilpas i det, jeg havde på.

Bukserne er nye – eller altså nye for mig. Det er vintage Levi’s 501’ere, som jeg har haft forbi en skrædder, men mere om det en anden gang. For nu handler det bare om et par bukser, der sidder præcis som de skal! T-shirten er også ny, og ja, der er jeg måske lidt en last mover, men det er jo ikke første gang det er sket. Jeg har egentlig længe haft den på listen, men Thrasher er et San Francisco magasin, så det gav bare skide god mening at købe den, når jeg nu netop var i SF (om ikke andet, så på grund af prisen).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De gamle bukser og t-shirtens attitude kræver dog lidt feminint modspil, synes jeg – og det er lige præcis sådan noget smykker og ure kan! Både øreringe og halskæder hænger på mig konstant, så uret er den sidste lille detalje, der får det hele til at hænge sammen hver morgen – og de morgener jeg glemmer det, føler jeg virkelig, at jeg mangler noget. Det er blevet den vildeste vaneting for mig! Så meget, at uret også var på dagligt på ferien (ja ok, minus pooldagene), hvorfor jeg nu – ud over uret – er indehaver af et elegant solmærke på armen… I det mindste glemmer jeg ikke at tage mit ur på nu, med den hvide stribe på armen, der råber af mig ;).

p5031392_merge

Uret her er en gave fra Daniel Wellington, og det er mit allerførste all-in guldur. Jeg var lidt bange for, om det blev for rosegold, men resultatet er bare det fineste mørke guldur, der står så pænt til lidt tan! Jeg valgte den sorte skive, for at give det lidt mere kant, og jeg er så glad for det!

Daniel Wellington har fikset en rabatkode til os, så I kan få 15% på alt Daniel Wellington indtil den 15. maj – jeg tænker at timingen er perfekt i forhold til studentergaven, eller måske en sen konfirmationsgave? Måske I er herreligeglade med de ting, og bare mangler et nyt ur, og det er også helt okay! Anyhoodles er koden NANA15, så I har lige præcis ti dage at løbe på.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Get the look – Reklame/affiliate links:
Meotine leather jacket, Vintage Levi’s jeans, Zara shoes (similar), Thrasher t-shirt, Ray-Ban sunglasses, Daniel Wellington watch*
_______

*gifted/gave

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Siden sidst