Lidt om farver og planlægning

Pakkeliste og rejsepanik

pakkeliste

Øøøj manner, så er det lige om lidt! Sådan: Lige. Om. Lidt! Jeg skal med et ret tidligt fly mandag, så allerede i morgen hopper jeg på et gomorelift mod hovedstaden, og så kommer jeg ikke hjem før i slutningen af måneden.

Jeg har ikke pakket endnu – sådan overhovedet ikke – men jeg har da fået vasket noget tøj og lavet en pakkeliste, så jeg har en idé om hvad der skal i tasken, når jeg panikpakker i morgen.

Rejsen starter og slutter i San Francisco, hvor vejret både kan risikere at være ligesom her eller kan være virkelig lækkert – og undervejs rammer jeg Las Vegas og Grand Canyon, hvor der nok er temmelig varmt, og San Diego, hvor badetøj er et absolut must. Kort sagt skal der pakkes til lidt af hvert.

Turen derover er ret lang, og jeg skal tidligt op, så jeg regner med at rejse i bløde bukser, en god trøje, sneakers og en læderjakke – tøj, jeg kan sove i. Og allerede her. har jeg fucket lidt op i min pakkeliste, for læderjakken er ikke skrevet på (for den har jeg jo på), men jeg har skrevet sneakers på. Ahem.. Og måske jeg også tager en ekstra taske med. We’ll see.

Jeg er normalt ikke det store listemenneske, men lige præcis når det kommer til rejser (og specielt de lidt større af slagsen), vil jeg gerne have et ordentligt overblik, så jeg ikke pludselig er kommet afsted uden mit pas for eksempel – og måske I også kan bruge listen engang?

Puha, hvor jeg glæder mig! Først og fremmest til rejsen, men virkelig også til at jeg sidder i flyet og er på vej – indtil da kan jeg ikke undgå at have den der nagende fornemmelse af, om jeg har glemt et eller andet. ESTA’en er søgt og godkendt, passet er gyldigt og der burde virkelig ikke være nogle problemer, men I kender følelsen, ikke?

Lad mig nu bare komme afsted!

kroatien

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om farver og planlægning