Pakkeliste og rejsepanik

Mens jeg pakker // Udsalg hos AndPants

and pants

Reklamelinks: 1: T-shirt 2: Læderjakke 3: Ring 4: Sneakers 5: Sweatshirt 6: Regnfrakke

Hvad er det mest naturlige at gøre, hvis man har lidt travlt? Skynde sig? Njaaeh.. Overspringshandlinger? Helt klart. Boozt har fx gang i en af de helt store ‘Crazy Deals‘ (seriøst, det er næsten ikke til at overskue), og And Pants har startet udsalg (og det er altså noget mere overskueligt). Om jeg har været igennem det hele? Nej. Og det kommer jeg heller ikke – men de her seks favoritter fra And Pants kunne jeg altså godt tænke mig at pakke med i bagagen – eller nej, ikke regnjakken, men den er ret brugbar herhjemme, tænker jeg.

Måske det ville være lidt et overkill med både t-shirt og sweatshirt, men Gestuz er altså gode med prints for tiden, og jeg er ret vild med det her. T-shirten ville for eksempel være virkelig lækker med læderjakken, ringen, de hvide sneaks og et par gode jeans. Og regnjakken? Jamen det er jo Danmark, og festivalsæsonen går i gang liiige om lidt.

Men først: Pakning, en hulens masse transport og ferie! Husk lige at følg med på Insta @nanabech, ikke? Der er fuld gang i den, selv når der er lidt stille herinde.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pakkeliste og rejsepanik