De sko I altid spørger til - på budget!

Lidt om farver og planlægning

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En ægte farveelsker ville nok grine af mig, men shiiit jeg følte mig modig og farve-agtig, da jeg i sidste uge var hoppet i en gul(!) t-shirt. Det er babysteps, så resten var altså sort – men jeg havde en gul t-shirt på! Og jeg synes faktisk, at den er ret lækker. T-shirten er faktisk min kærestes, men jeg var simpelthen lige nødt til at testkøre den – jeg har nemlig forelsket mig i den her endnu mere gule t-shirt, men for 600 kroner gul? Jeg ved det ikke helt. Hvad siger I? Bliver jeg røvtræt af farven om et par måneder?

Jeg har virkelig svært ved at regne det ud, for der sker altså et eller andet i min garderobe for tiden – flere farver, mønstre og former – ikke sådan voldsomt, men nok til, at jeg lige skal lære mig selv at kende igen. Det er lidt specielt, men nok i virkeligheden meget naturligt. Jeg er bare blevet mere bevidst om mig selv om min stil siden siden jeg startede bloggen, og så lægger man – eller jeg – mere mærke til de små ting, der ændres.

Det kunne måske faktisk være lidt sjovt at vise jer nogle billeder fra før bloggen – hvis jeg tør. Fra min lyserøde periode, der skiftede ret direkte over i dødningehoved-perioden og over i noget med grå sweatpants, som det vist (thank godt) ikke rigtig findes billeder af. Hm.. Måske jeg beholder de billeder for mig selv alligevel.

On a completely different note: Jeg tager på ferie på mandag, og det meste af den dag kommer jeg til at bruge på at flyve, vente og flyve igen, så hvis I har nogle ønsker til indlæg, så fyr dem af i kommentarfeltet her! Jeg er nemlig ved at planlægge lidt indlæg allerede nu, så jeg ikke skal tænke alt for meget over det, når jeg er afsted – jeg kommer helt sikkert også til at opdatere fra USA, men så er det uden dårlig samvittighed.

Så skal I høre om mit studie, mit job, min (noget usikre) fremtid – eller er det hudpleje, garderobefavoritter eller noget helt tredje? Lemmeknow.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De sko I altid spørger til - på budget!