Alle de der 'årets første'...

De sko I altid spørger til – på budget!

img_1254

Jeg købte mine spidse sko fra Zara sidste år, efter at have kigget på dem i London, tænkt de var for vilde, ladet dem stå og fortrudt ikke at købe – jeg endte med at finde dem på Zaras spanske side, da de var helt væk herhjemme, og da min storesøster boede i Marbella på det tidspunkt, var det heldigvis en mulighed.

Det er næsten hver gang, jeg har vist dem her eller på Insta, at nogen har spurgt ind til dem – og hvor de var helt umulige at opstøve sidste år, er der faktisk en del i år, der minder om. De her fra H&M i læder til kun 349,- er det bedste bud, synes jeg, og skal det være endnu billigere, er versionen her åben i hælen og i PU, men koster så også kun 129 bobs. Edermanme billigt! Sidstnævnte findes i øvrigt også i en ret lækker orange, som en del af mig virkelig er vild med!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alle de der 'årets første'...