Siden sidst

U-S-to-the-A

san francisco

Iiiijh, jeg kan næsten ikke være i mig selv – forventningens glæde er altså en seriøs størrelse! Om fire (lange) uger sidder jeg i San Francisco, og jeg glæder mig helt vildt! Min seje lillesøster er i gang med et semester på Berkeley, så det var kun et spørgsmål om tid, før billetterne blev købt. Jeg skal selvfølgelig opleve byen – køre med en sporvogn, fornemme historiens vingesus på Alcatraz og nyde udsigten fra Golden Gate… Men en god del af ferien kommer til at stå på roadtrip ind i landet – Las Vegas, Grand Canyon og Antelope Canyon ligger fast, men resten af ruten har vi ikke styr på endnu. Så hvis nogle af jer har været der, så sig endelig til! Er der et eller andet helt fantastisk, som jeg ikke ved, at man bør se eller opleve? Så råb endelig op!

Ogæh – så er temperaturen i Sunny California selvfølgelig noget pænere end herhjemme, og jeg drømmer virkelig om at se hele turen gennem disse – eller de her, hvis nogen gi’r.. Og så skal jeg leve i mine Levi’s. Og bare ben. Årh <3

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Siden sidst