90'er vibes & klassikere med 20% (men kun i dag)

Siden sidst

bounty

.. Har jeg opdaget smørbar bounty. Shit mand. Grænsekiosker er lige dele gale og geniale – og rygtet siger, at det også findes i Kvickly.
.. Har jeg både overvejet min vinterjakke og haft bare ankler. Dansk forår er lige dele galt og genialt.
.. Har Asos kørt Fashion Week med 20% på nye stilarter hver dag – en del af det var slet ikke for mig (som fx den dag med flæser over det hele), men torsdag var det 90’er, fredag var det noget punk-agtigt, og i dag heller det ‘Street Sleek‘. Tænk athleisure og sneakers en masse (fx de her røvseje, og de her, der er.. Well.. Hvad er de?).
.. Har min far fejret sin 60 års fødselsdag. 60 år! Det lyder altså af mere end det føles som..
.. Har jeg købt billetter til forårets store rejse – der er under en måned til afgang, og jeg glæder mig SÅ meget!
.. Har jeg set alle de foreløbige afsnit af denne sæsons paradise. Det var Lasse, der i et uforsigtigt øjeblik fortalte, at jeg kunne se det hele online, og sådan noget kan jeg ikke styre. Jeg elsker at hade det program lige så meget, som jeg hader at elske det.
.. Har jeg slet ikke turdet kigge ovre hos Ellos, der giver 20% rabat på bolig med koden 355431 (med undtagelse af nogle enkelte mærker). Der er bare noget ved forår, der giver lyst til forandring – i garderoben, men edermanme også i hjemmet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

90'er vibes & klassikere med 20% (men kun i dag)