U-S-to-the-A

Ooog jeg fandt mig selv igen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ikke fordi jeg som sådan har været væk, men vinteren er simpelthen så sløv en periode for mig, både mentalt, hvor jeg simpelthen bliver så træt og sløv – men edermanme også på garderobefronten. 80% af mine bukser er fx cropped… Og jeg er ikke et cardiganmenneske, så alle mine t-shirts har været helt gemt væk under de samme fem store trøjer – og så har jeg virkelig savnet min læderjakke! Af alle mine jakker, så er det her min yndlings – og før den her, var det min gamle læderjakke. Der er bare et eller andet ved det stykke tøj. Jeg føler mig lige dét nicere. Tilsæt en fed t-shirt, et par slidte skinny jeans og et par gode støvler, og jeg er good to go (og når det for alvor bliver solbrillevejr, så er jeg ikke til at skyde igennem).

Det er måske lidt kedeligt – eller i hvert fald ikke skide originalt – men det føles bare så rigtigt! Hvis jeg skulle vælge ét outfit, der virkelig er mig, så er det det her. Læderjakken købte jeg sidste år, så den er stadig liiidt ny i det, men er dog begyndt at forme sig lidt efter min brug – jeg har den fx tit smøget op, og det bliver altså kun lettere med tiden. Og hvis I står og mangler en læderjakke, så er prisskiltet på den her altså virkelig fair. 2.200,- mener jeg, at den står til (og så fås den i øvrigt med det fineste blomstermønster på ryggen, hvis I læder efter sådan en – jeg kunne den godt).

Såeh – fra nu af og til engang i efteråret bliver min største udfordring at variere mit jakkeforbrug. Åh, det er ligesom at vende hjem <3.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Get the look:
Adlinks: Meotine leather jacket, second hand t-shirt*, zara jeans, selected boots (similar), núnoo bag*

_______

*gifted/gave

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

U-S-to-the-A