Nåmen er det sommer snart?

Om bare tæer, haglvejr og hudpleje

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tirsdag var dagen, hvor jeg gik hjemmefra i høj sol, kunne holde frokostpause på godsbanen med bare tæer i solen. Ægte forårsfornemmelser! Det var også dagen, hvor jeg blev fanget i en fjollet stor haglbyge, og hvor Mia og jeg slog fart-rekord med outfitbillederne (er jeg ret sikker på). Det var SÅ koldt! Haha. En kontrasternes dag, med alle forårets facetter. En lang frakke som den her fra Weekday er virkelig genial på sådan nogle dage, omend jeg nok skulle have haft en strik med i tasken…

Det var også en forkælelsesdag uden lige, for vi var inviteret til en aftenevent hos Miqura og Your Age, og kom hjem med både nogle gamle favoritter (som jeg blandt andet snakkede om i den her toptjekkede video) og nogle nye, spændende ting, som jeg håber på at kunne sige noget godt om inden alt for længe – blandt andet er der en plejende primer, der dobler som fugtmaske. Puha, den virker lækker!

Og så var det ret interessant at høre om blandt andet Restylane-behandlingen fra en professionel – ikke fordi jeg sådan for alvor overvejer det… Men så alligevel… Tænk at kunne få fjernet de mørke rande under øjnene! Jeg tror, at det er en tankerække, der skal have sit eget indlæg one of the days.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Get the look:
Adlinks: Weekday coat, MKI sweatshirt, Zara jeans, Selected boots (similar), Ray-Ban sunglasses, Núnoo bag*

_______

*gifted/gave

6 kommentarer

 • Ida

  Jeg har fået lavet Restylane-behandlingen under øjnene to gange, og jeg er SÅ glad for det! Jeg ville ønske jeg havde vidst det for lang tid siden, for jeg har altid haft meget mørke rander under øjnene…ligesom resten af familien! Jeg skal stadig bruge concealer for at dække det blålige skær, men kun 10% ift før. Elsker det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Aaaaah, jamen altså. Det er også noget genetisk screw-over her ;). Det er ikke sådan slemt – men det er altså lidt træls, synes jeg, så det kunne være vildt fedt at få fikset. Det er bare mange penge alligevel..

   Men tusinde tak for din kommentar! Det er ret interessant at høre fra en, der selv har taget beslutningen, når man sådan vakler 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

   Stop med det tænkeri og bare gør det! 😂 Resultatet er perfekt med det samme. Det er virkeligt sjældent at der kommer hævelse og blå mærker, så du kan bogstaveligt talt få det gjort i frokostpausen. Man ser SÅ meget friskere ud!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Hahaha 😀 <3 ÅÅÅÅRH, er du betalt for det der :D? Du lokker edermanme! Ej, jeg gad det virkelig godt. Men ser man så ikke bare vildt træt ud, når det går væk? Eller med andre ord: Er det lidt en 'bordet fanger'-ting? Når man først er startet, kan man ikke rigtig stoppe?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

   Der gik for mit vedkommende et helt år før effekten var væk, og det er også derfor jeg så godt kan lide det. Det går meget gradvist væk, så man ligner ikke et fugleskræmsel på præcis dag 223 😂 Du skal også tænke på at din tid er værdifuld, og det er pisseirriterende at skulle kæmpe med concealer hver morgen. Jeg har fået det gjort siden jeg var på SU og har altid syntes at 20 min ekstra søvn om morgenen er pengene værd 😏

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   .. Ok, jeg begynder at lægge penge til siden, mens jeg overvejer om jeg sådan virkelig tør 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nåmen er det sommer snart?