Ooog jeg fandt mig selv igen

Nåmen er det sommer snart?

117677-0388_1

Affiliate: 1: na-kd 2: south beach 3: boohoo 4: pieces 5: boohoo
6: evil twin 7: south beach 8: hot anatomy 9: nly beach

Det er forårsjævndøgn! Så selvom regndråberne har været ok store, og mine bare ankler til den blålige side i dag – ja så er det altså fantastisk, at dagene nu er længere end nætterne. OG! Om præcis tre uger, har jeg fødderne plantet i den californiske muld, så selvom dansk forår = dansk vinter, så får jeg i hvert fald brug for mit sommertøj lige om lidt! Om jeg glæder mig? Ja.

Og er jeg begyndt at kigge på sommertøj? Tjoeh. Jeg mangler det faktisk ikke rigtigt. Temperaturen skal bare være høj nok til at jeg kan flytte ind i mine Levi’s igen, og så er jeg good to go. Badetøj er jeg til gengæld lidt low på. Eller det er løgn, men det meste er altså ved at være nogle år gammelt, og badetøj bliver bare ikke pænere med tiden (eller mere elastisk for den sags skyld).

Jeg ender sikkert med min mangeårige favoritunderdel fra mango – det ville i så fald være mit tredje eller fjerde par… Den er sort og simpel, og så gør det snit der altså noget virkelig godt for ens numse. Siger det bare. Bikinien fra nelly (nummer 9) har cirka samme snit og koster rundt regnet ingenting, så den klikker jeg nok hjem. Badedragterne kunne alle være virkelig fede at bruge med et par shorts – specielt nummer 8 er jeg helt vild med, og jeg fatter ikke helt, at det faktisk er en badedragt.

Har I købt jeres badetøj i år? Det er nemlig virkelig ved at være nu (selvom det virker fjollet med de temperaturer vi kører for tiden). Jeg kan se, at en del størrelser allerede er ved at være væk rundt omkring, og det går altså kun hurtigere fra nu af.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ooog jeg fandt mig selv igen