3 printede t-shirts

Always be yourself

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

… Unless you are a president. Then it might be a good idea to think once or twice before. 

Vi behøver ikke at blive alt for politiske herinde – så jeg vil bare sige, at manner, jeg er glad for min nye t-shirt! Den er fra Weekdays egen produktion – I ved der, hvor de selv står og trykker i butikkerne. I kan se hele t-shirten her, men det var altså rigeligt at smide strik og tørklæde. Det der forår lader altså vente på sig.

I det mindste er det lunt nok til overgangsfrakker og -jakker. Eller nogle af dem i hvert fald – jeg venter lige lidt med den korte læderjakke, men den her frakke og min sorte bomber er perfekte lige nu! Og så drømmer jeg stadig om lidt farve i garderoben – som den grønne læderjakke, jeg har luret på længe. Eller den smukkeste gule(!) kjole, som jeg forelskede mig i i dag. Gul. Seriøst.

Den er stensikker hver gang årstiderne skifter: Jeg får en helt vanvittig shoppetrang, og pludselig er alt i butikkerne bare pænt. Selv det gule. Det er virkelig nu, at jeg skal tage en dyb indånding og spørge mig selv, om jeg virkelig har manglet den kjole/jakke/trøje/bikini… Og om det passer ind i min garderobe og min stil sådan helt generelt. Nogle ting er sindssygt smukke, men bare ikke rigtige til mig – og det er på tidspunkter som nu, at jeg virkelig skal tage mig sammen, og minde mig selv om, at det er sådan det er. Dagligt. Kender I det? Og har i nogle gode tips til fx at genbruge det man allerede har i garderoben? Eller noget smartere?

alwaysbeyourself

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Get the look:
Adlinks: Weekday coat + t-shirt, levi’s jeans (similar), adidas sneakers, soulland beanie, núnoo bag*

_______

*gifted/gave

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 printede t-shirts