Det begyndte at sne - så her er 9 pæne forårssko

90’er vibes & klassikere med 20% (men kun i dag)

skaermbillede-2017-03-09-kl-12-19-28

Affiliate: 1: Maison Labiche sweatshirt 2: Ray-Ban sunglasses 3: Asos t-shirt dress 4: Adidas sneakers 5: Asos jeans
6: Asos dress 7: Asos body 8: Asos dungarees 9: Asos dress 10: Adidas sneakers 11: Asos jumpsuit 12: Asos jeans

Ijh, jeg hader, at jeg har to collager i streg nu – jeg forsøger ellers altid at undgå, at smide to ‘ens’ indlæg op lige efter hinanden. Men i går var jeg ikke hjemme, og i dag kører Asos altså 20% på 90’er-garderoben. Hele den her uge har de faktisk 20% på en ny tendens hver dag, men indtil i dag har det ikke liige været til mig. I dag, in the other hand… Jeg skal edermanme tage mig sammen for ikke at smide mindst halvdelen af collagen her i kurven. Solbrillerne har jeg sukket over længe, og vælger man pund som valuta koster de faktisk kun omkring 850 kroner. Kjolerne er vildt fine og forårsagtige (og lyserøde, what the heck), Stans er er garderobefavorit hos mig i forvejen, og man kan altså godt se på mine at de ikke er nye længere… Jeans og grå trøjer i alle afskygninger er også højt på listen over ting jeg ikke mangler, men alligevel bliver ved med at falde for. Igen og igen. Buksedragten er også virkelig cool, og ville fungere mindst lige så godt med et par hæle og nogle fede smykker. Skide smart (og rart).

Og så er der de der dungarees – eller smækbukser, om man vil. Jeg kan simpelthen ikke regne dem ud. Er de super fede eller ligner man en forvokset femårig? Her synes jeg fx at de fungere lækkert, og hos yndlings-Mija har jeg også set det fungere. Men på mig selv? Jamen jeg ved det ikke. Hvad tænker I?

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det begyndte at sne - så her er 9 pæne forårssko