Det er forår lige om lidt!

3 printede t-shirts

printet t-shirt

Affiliate: 1: Gestuz (on sale) 2: Ganni 3: Storm & Marie

Jeg elsker t-shirts med print, men det er altså også et af de stykker tøj, der er allersværest at ramme lige i røven – det bliver meget nemt lidt tacky eller bare kedeligt. Jeg havde virkelig svært ved at finde bare én helt perfekt sidste år, men lige nu bliver de altså bare sprøjtet ud, synes jeg! Disse tre har jeg på min liste på Boozt – specielt den fra Storm & Marie, men også de to andre. Ijh.

Lige nu er de lidt tricky for mig, fordi der simpelthen er for koldt til bare arme, og jeg er så dårlig til cardiganer (og måske en tand for doven til blazere på en grå onsdag). Men når det der forår lige bliver løbet i gang, så er de cool til hverdag med de perfekte jeans og et par sneakers – eller i byen med et fedt suit og nogle gode sko. Mulighederne er uendelige, men det er pladsen i garderoben ikke. Eller pengene på kontoen i øvrigt. Lidt er der dog røget hjem i den her uge… Måske jeg bare skulle lære at trykke dem selv?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er forår lige om lidt!