Det selvtilfredse ansigt på én, der har taget en stor beslutning

20% på ting man ellers ikke helt har råd til

porter2

Affiliate: 1: raiine cowboy jacket 2: escentric molecules perfume 3: toga pulla boots 
4: egyptian magic 5: moliin skirt 6: raiine t-shirt 7: ganni t-shirt 8: ganni t-shirt 

Noget af det fede ved at være hos Blogger Delight, er den fine, fine oversigt over rabatkoder og lignende – det er både ret smart i forhold til netop rabatkoderne (for dem er jeg altså en sucker for), men det er faktisk sket et par gange nu, at jeg har opdaget nye webshops alene på grund af oversigten. Det er fx. det, der er sket denne gang – de 20% lokkede, og så blev jeg hængende på grund af udvalget.

Jakken fra Raiine så jeg tidligere i dag på Instagram, og det var love at first sight (ulykkelig kærlighed, da jeg så prisen though). Toga Pullas nye model er jeg også ret vild med – se lige den hældetalje altså! – men her er prisen også liiidt op ad bakke. Egyptian Magic er en del af rutinen herhjemme, så det kan virkelig betale sig at købe på udsalg – det samme med Escentric Molecules. Alle tre t-shirts ville være perfekte i min forårsgarderobe sammen med lyse jeans eller shorts og en god jakke, og så er der ruskindsnederdelen, der ville være røget herhjem, hvis den havde været tilbage i small.

Koden Hurra20 giver 20% på alt ikke-nedsat (minus LALA Berlin), og den gælder i dag og i morgen, såeh – I kan lige nå et tømme kontoen, før der går løn ind ;). Der er i øvrigt også ret meget lækkert basis, men det turde jeg slet ikke kigge nærmere på. Eeeej, alt er pænt, når man forsøger at sparre.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det selvtilfredse ansigt på én, der har taget en stor beslutning