Siden sidst

Søndagsinspiration // Tre instacrushes

Engang for egentlig ikke så forfærdeligt længe siden, var tumblr en af mine yndlingssteder, når jeg var lidt tom på inspirationskontoen – og pludselig en dag slog det mig, at siden ligesom var glædet ud af min rutine. Det kan skyldes meget, men jeg tror, at den primære årsag hedder Instagram. Ikke at Insta er noget nyt, men jeg har efterhånden fundet en ret god base af profiler, der bare aldrig skuffer! Profiler, der i sig selv kan agere moodboards for mig, og som jeg (no shit) har i baghovedet, når jeg shopper. What Would Mija Do? Ikke slavisk selvfølgelig, men det ligger der altså.

Lige pt er de tre damer her blandt mine favoritter – de er sådan rimelig forskellige, men med tydelige fællestræk, som jeg åbenbart ikke kan få nok af. Det er vist noget med farveskalaen, de casual snit og den afslappede vibe..

Derfor tænkte jeg, at I også skulle kende dem – og så er der selvfølgelig en slet skjult bagtanke med indlægget: Kan I anbefale profiler, der minder lidt om de her? Jeg kunne godt bruge lidt flere i mit feed, men der er bare så langt mellem de virkelig gode profiler, når man søger rundt. Så lemmeknow! Og husk, at I selvfølgelig også kan følge mig på nanabech ;).

andic singer

Andicsinger

Det menneske i verden, jeg pt allerhelst ville bytte garderobe med. Og hudfarve, nu vi er i gang. Hun er bosat i Sydney (hvilket forklarer den lækre tan), og selvom det kan være lidt hårdt lige nu, at se på alle de solskinstimer, så er profilen her altså det værd.

mija mija

Mija_mija

Mija har jeg nævnt herinde et par gange eller 50 før. Ud over en fantastisk garderobe – en nuværende andenplads på min liste over personer, hvis garderobe jeg godt gad at overtage – så har hun også det hår, jeg ville ønske, jeg havde. Og en pissesej bil.

fitgny

Figtny

Sort, hvid og grå. Læder, strik og gode basics. Det er meget monokromt og egentlig ret simpelt, men med et rigtig godt blik for fede materialer og små, lækre detaljer. Det er en no-brainer, at jeg faldt for profilen her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Siden sidst