Kom hjem med de rigtige secondhandkøb (og to vindere)

Siden sidst

levis 501

.. Har jeg flashet lak-loafers både her og på Insta. Jeg elsker dem, og det gjorde I også – det er et af mine mest likede billeder nogensinde, tror jeg.
.. Har jeg snakket pensionsordning med en bankmand, og følt mig mere voksen end nogensinde. Shit mand.
.. Har jeg været forbi Hello Vintage og fundet pæne, pæne ting! Jeg synes virkelig, at udvalget er spot on den her gang – og husk, de fylder op løbende, så det er ikke den der ‘jeg kom sidst, så alt det gode var taget’. Ret fint. I dag er sidste dag i øvrigt, så skynd jer forbi.
.. Har jeg hørt ordkombinationen “Sibirisk kulde” i nyhederne, og seriøst overvejet at sige alt op og flytte til Bali. WHY SO COLD?!
.. Har jeg kigget og kigget efter de her bukser – hvis nogen falder over dem, så sig lige til! Lak-loafers var ikke nok.
.. Har en del af mig lyst til at købe en rød eller gul trøje – den anden del af mig er all like whaaaa?! Vi ser hvor den lander.
.. Har jeg bestemt mig for at melde mig ind i Fitness World igen. Skide smart tidspunkt, lige her efter ‘fri oprettelse’. Og p.s. koster det helt seriøst 249,- om måneden?!
.. Har jeg modtaget den fineste taske fra Núnoo, og jeg vil så gerne vise jer den! Men har der været mørkt lige siden jeg modtog den? Ja. Ja, det har der. Det var det der med Bali..

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kom hjem med de rigtige secondhandkøb (og to vindere)