25% på solbriller!

Perfekte uperfekte striber

won hundred strik

Der sker altså sjove ting i min garderobe for tiden. Jeg har snakket lidt om det herinde, det med at have lyst til flere farver, men det gælder åbenbart også mønstre. Who would’ve thought? Da jeg fik en voucher til Magasin i sidste weekend, var jeg i hvert fald ikke i tvivl om, at strikken her skulle med mig hjem. Jeg har kigget på den siden december, men har tænkt, at den var lige pricy nok. Det synes jeg sådan set stadig, men manner, jeg er glad for den! De skæve striber giver den lige lidt kant, synes jeg – og så er den også næsten helt barnlig. I hvert fald: Så fin, at den lige har fået sit eget indlæg…

Modellen er ret kort og så går den ned i et ok dybt v på ryggen – så altså den er måske en tand bedre, når der ikke ligefrem er minusgrader længere. Jeg glæder mig til at bruge den både til højtaljede jeans (altså de her), og til shorts til sommer. Hvis man er nederdelstypen forestiller jeg mig også, at den er ret perfekt! Jeg har nuppet en medium, så den lige blev lidt længere i både krop og ærmer, men altså small havde også været fint.

I finder den blandt andet her (hvor jeg får en lille kommision, hvis I klikker den hjem), men selvfølgelig også hos Won Hundred, Magasin og lignende :).

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

25% på solbriller!