Siden sidst

Lidt rød og lidt slange

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så kom vinteren. Igen. Eller igenigen. Jeg er flyttet tilbage i min gigantiske parka, der får mig til at ligne et forvokset børnehavebarn – ellers måske Anders And i den der store frakke i Disneys juleshow.

I weekenden var det heldigvis noget lunere, så nåede lige at lufte den sorte bomberjakke, der gik umanerligt godt med ny gammel sweatshirt fra Hello Vintage og ny ny taske fra Núnoo (hvis jeg selv skal sige det altså)(Og begge dele er i øvrigt gaver). Både trøje og taske et meget godt billede på nogle baby steps hen mod lidt flere farver og lidt mere sjov – jeg falder for flere og flere farvede ting, men specielt sweatshirts af en eller anden grund. Der er stadig ikke meget i garderoben, men det kommer nok helt naturligt, når kontrasten til gennemsigtigt hvid hud ikke føles helt så voldsom i prøverummets ubamhjertige lys.

Og ganske ude af kontekst vil jeg bare lige nævne, at i dag er sidste dag med 20% rabat på hele Ellos med koden 355408. Jeg lurer selv lidt på lampen her til kontoret.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Get the look:
Adlinks: Weekday bomber jacket, second hand sweatshirt*, asos jeans, royal republiq boots, soulland beanie, núnoo bag*

_______

*gifted/gave

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Siden sidst