Et kig i kontoret & 25% på Moodings og Justspotted

Kom hjem med de rigtige secondhandkøb (og to vindere)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så er det i morgen, at Hello Vintage slår dørene op i ridehuset – 3 tons(!) secondhandtøj, der bare ligger og venter! Det er helt fantastisk at gå på jagt i, men det kræver altså også en form for strategi, hvis man ikke bare skal gå kold i det. For mig er det rigtig meget ligesom at gå på udsalg – rigtig mange mennesker, der kigger alle de samme bunker med tøj igennem. Hvis i minder om mig, kan der godt gå lidt stress i det, og så risikerer man 1) at panikkøbe noget, man aldrig får brugt eller 2) at give op, og ikke købe noget som helst.

Begge dele er ret ærgerlige, når der nu er så meget at komme efter, så ligesom når jeg går på udsalg, har jeg forberedt mig lidt hjemmefra:

  • Er der noget, jeg mangler i garderoben? “Mangler” må selvfølgelig fortolkes som man vil.  Vintage Levi’s er altid på min liste, fordi man aldrig ved, hvornår man finder det par, der bare sidder lige i skabet. Det samme med trøjer og t-shirts med prints – hvis der er noget nice, skal man slå til.
  • Hvilken stil går jeg efter? For mig er det nærmest altid lidt rocket eller lidt street i det. Levi’s jeans og shorts, t-shirts og sweatshirts med print.. For andre er det de mere feminine snit eller materialer, der trækker – whatever floats your boat. Bare vær bevidst om det.
  • Hvilke farver & materialer går jeg i? Den her er klart i tråd med punktet over – men det gør virkelig det hele langt mere overskueligt! Jeg behøver fx slet ikke at forholde mig til ting i kraftige farver eller polyesterlignende materialer. Nemt.

Derudover: Hvis du er i tvivl, så tag tingene med rundt, mens du kigger på alt det andet. Når du er ved at være færdig, burde du kunne mærke, om det bare skal tilbage på stativerne, eller om det er nødt til at komme med hjem. Og hvis du stadig er i tvivl, så er mit råd her faktisk præcis modsat mine udsalgs-råd: Køb det. Priserne til Hello Vintage er 200 kr. kiloet, så med mindre det er en tung læderjakke du er i tvivl om, vil det være så billigt, at det er for dumt at fortryde senere. Det kan altid sælges/gives videre jo.

Ud over mine Levi’s shorts, er t-shirten på billedet her en af de ting fra Hello Vintage, som jeg er allergladest for – jeg var lidt i tvivl om den gule farve, men tog den med hjem alligevel. Og det er netop den gule, der gør at jeg elsker den nu.

And on that note: God shopping!

Hello Vintage har åbent fredag 16.00-20.00 og lørdag 10.00-16.00. Husk, at det er i ridehuset denne gang! Der er nemlig Retroguld på Godsbanen (lørdag og søndag fra 10.00-16.00). Og ved I hvad? Jeg havde jo udlovet 2 x 2 entré til Hello Vintage, men søde Louise, der står bag begge markeder, doblede præmien, så Kerstin og Nanna – I har vundet indgang til begge markeder! Jeg sender jer lige en mail.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et kig i kontoret & 25% på Moodings og Justspotted