Loafers on sale

Et kig i kontoret & 25% på Moodings og Justspotted

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Affiliate: 1: spejl 2: lampe 3: planteholder 4: vase

Sidste weekend gik med en seriøs gang oprydning og omrokering – min handy-kæreste har bygget et hjemmekontor i den ene stue, og med ikke mindre end 3(!) skærme på skrivebordet, skulle der altså lidt til på væggene, for at det ikke blev for klinisk. Det passede virkelig godt med at Moodings efter det her indlæg faktisk sendte mig de to plakater på billedet nedenunder, og så har jeg været forbi North of Eden, der har fået de fineste rammer hjem i butikken. Råbukkene har min kæreste selv skudt, og sammen træfarverne og 2 x monstera, synes jeg, at vi har ramt noget ret godt.

Væggen er dog ikke helt færdig endnu, og så skete der jo det, der altid sker, når man laver noget om ét sted – man finder noget andet, der også skal laves om.

Næste projekt er, at få lidt mere farve ind i stuen (altså blå og grønne nuancer, bevares, mere modig er jeg heller ikke, tror jeg). Derudover mangler vi VIRKELIG lamper. Det har vi faktisk altid gjort, men jeg synes bare at lamper er svære – de er enten pæne eller billige. Eller også har jeg bare ikke kigget godt nok. Loftslampen fra House Doctor er jeg til gengæld faldet ret heftigt for, og med 25% på hele Moodings, ryger den faktisk ok langt ned i pris – så skal Christian bare lige være med på den… Det store spejl mangler jeg stadig på næsten daglig basis, så det burde jeg virkelig slå til på – og den fine buket, der står i et stort patentglas i min vindueskarm er et fint argument for en ny vase. Ahem.

Moodings er generelt en af de webshops, jeg allerlettest kunne købe mig fattig i. Der er så mange fine ting, og så er jeg ret vild med, at der så ofte kommer nye ting op – og det er alt fra små sjove ting til under hundrede kroner, og så de store ting til flere tusinde (hvem sagde pæn sofa?)

Og nåja, de 25%! Det er både Justspotted og Moodings, der kører 25% på alt med koden WINTERSALE25 – koden gælder den 1.-3. februar, så altså til og med fredag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Affiliate: plakater: Monstera & Breaking the Net, rammer købt i North of Eden

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Loafers on sale