"De bukser falder altså bare ned"

Det er forår lige om lidt!

skaermbillede-2017-02-27-kl-19-41-43

Affiliate: 1: New Look shirt 2: Hvisk earrings 3: Hvisk bracelet 4: Vans sneakers 5: Levi’s jeans

Der er én dag tilbage af vinteren. Én dag! Vejret ved det måske ikke, men foråret er altså lige om hjørnet, og det føles så godt! Så er der plads til bare ankler i lyse jeans. Der er plads til løse skjorter, og der er plads til lidt større smykker, der ikke forsvinder i en stor, vamset strik.

Det gik op for mig, at det er vildt lang tid siden, at jeg har været forbi Hvisk og kigge – jeg har haft en ret fast base af smykker gennem hele vinteren, men med de længere, lysere dage, får jeg også mere og mere lyst til at der skal ske noget nyt. Armbåndet er helt vildt fint, synes jeg! Og øreringene faldt jeg bare pladask for, da de dukkede op i mit feed på Insta. Ijh. Lige som jeg havde tænkt, at jeg ikke skulle shoppe (meget) mere inden jeg skal rejse.

Har I forresten set, at Asos kører 20% på det, de selv kalder ‘Casuals‘? Det er blandt andet Stan Smith, men det er også en hulens masse andre pæne ting, som jeg slet ikke tør kigge nærmere på hence det der shoppestop.. Men nu ved I det. Selvtak. Eller undskyld.

2 kommentarer

 • Lækre smykker og er VILD med de jeans der! 🙂 Dem må jeg lige se nærmere på 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Jeg vil have det hele 😀 haha. Men ja, specielt jeans’ne ligner et helt perfekt fit!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"De bukser falder altså bare ned"