Jeg sælger ud af garderoben i dag - ses vi?

“De bukser falder altså bare ned”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“Jeg er bare så klar til flere farver i garderoben”. Cut til lørdag og regnvejr. Og hold kæft hvor er sort bare nemt. Bukserne er faktisk nye. Eller ikke sådan helt nye, men nye for mig. Mia og jeg holdt jo tøjsalg i North of Eden i går – og tusinde tak til jer, der mødte op! Det var altså skide hyggeligt! Men altså vi fik jo ikke solgt alt, så da vi pakkede sammen gik vi lige hinandens leftovers igennem og byttede nogle ting.

Mia advarede mig om, at buskerne var for store og ville falde ned – og jeg fattede slet ikke hvordan de kunne det, når jeg stod og kiggede på dem! De så helt perfekte ud. Det var faktisk først da jeg kom hjem, og prøvede dem på, at brikkerne faldt på plads: De skulle sidde i taljen – ikke på hoften. Haha. Men nu sidder de altså på mine hofter, og der bliver de hængende. Heldigvis. De er liiige tynde nok nu her, men jeg er altså glad for mine nye gamle bukser, der både er lidt sjove med min shiny bomber, men også vil være cool til sommer med Birkenstocks og en løs t-shirt.

Så indtil solen begynder at skinne, vil jeg bare være shiny selv. Underspillet og sort, jovist, men dog stadig shiny.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Get the look:
Adlinks: Weekday bomber jacket, secondhand sweatshirt*, munthe pants, vans sneakers, soulland beanie, núnoo bag*, tgtbb scarf

_______

*gifted/gave

2 kommentarer

 • Nana, det var så hyggeligt i fredags! Jeg har allerede haft cashmeretrøjen på to gange, åh gud den er vams!
  Vi ses muligvis i YO en dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   I lige måde søde Caroline :D! Det var helt vildt fedt at møde dig! Og hvor er det godt at høre <3
   – Og det håber jeg :)!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg sælger ud af garderoben i dag - ses vi?