Gyldent

25% på solbriller!

solbriller

Affiliate: 1: Ray-Ban 2: Céline 3: Ray-Ban 4: Miu Miu 5: Ray-Ban 6: Céline

Man skal ikke have fulgt med længe herinde for at vide, at jeg elsker mine solbriller! Og jeg vil vildt gerne udvide samlingen lidt – forskellige solbriller giver en helt forskellige udtryk, og det er jo det nemmeste i verden at skifte ud på vej ud af døren, hvis det skulle være mere chill, mere rocket, mere et-eller-andet..

Personligt har jeg mest solbriller, der er ret lette i stellet – de ‘tungeste’ er min kærestes clubmasters, som jeg stjæler ind i mellem – så jeg kunne virkelig godt tænke mig nogle lidt tungere briller. Nummer 2, 4 og 6 er nogle ret gode (og ret forskellige) bud, synes jeg. Jeg kunne også godt overveje et par i en anden farve som fx disse. Puha, de er pæne!

Lige nu, og til og med torsdag, giver sunglassesshop 25% på en helvedes masse solbriller (og skibriller – anyone?). Koden hedder FLASH25, og det er kun enkelte mærker, der er undtaget. 25% er virkelig værd at tage med på fx Ray-Ban eller Céline – der er altså penge at spare! “Men jeg kan sgu da købe nogle i H&M, der ligner, til en halvtredser”. Jaja, men der er bare en verden til forskel på kvaliteten – dels på stellet, men langt mere vigtigt, på glassene. Dengang mine yndlingssolbriller var fra H&M troede jeg slet ikke, at forskellen ville være så stor. Det var faktisk først da jeg lånte min kærestes Ray-Bans, at jeg fattede hvad et ordentligt par solbriller skal gøre. Så kan alle de andre være nok så pæne, men mine sarte øjne har altså en fest over ikke at skulle misse med øjnene hver gang solen titter frem.

   

2 kommentarer

 • Ida

  Ah det her indlæg lokker, jeg har lige stået og prøvet Celine solbriller for blot et par dage siden. Men købte dem ikke fordi de i Frankrig koster det samme som en måneds husleje.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Åh, det kender jeg alt for godt! Jeg lod det perfekte par fra Céline ligge i Kroatien i september af præcis samme grund. Det skulle jeg til gengæld aldrig have gjort, for den model er seriøst umulig at opstøve herhjemme 🙁 .. Overvejer stadig hvilket par, der skal erstatte the ones that got away..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gyldent