Siden sidst

Vind fri entré til Hello Vintage i weekenden

 hello vintage

Årh, manner, jeg savner sol og sommer, når jeg ser det her billede. Det er fra en af de helt varme dage – der hvor man slet ikke kan arbejde med tanken om at have så meget som en trøje med sig. Mere af det, tak.

Shortsene her levede jeg i det meste af sommeren – dem, og mit lidt mere baggy par. Begge er second hand Levi’s fundet til Hello Vintage – jeg har fået mine, men med en kilopris på 200,- er det altså stedet at købe den slags. Faktisk er det generelt virkelig billigt, og man skal næsten op i tungt overtøj, før det begynder at ligne normale genbrugspriser (i Århus, forstås). Sidst kom jeg afsted med to trøjer og et par Levi’s shorts, der samlet vejede lige over et kilo, og altså endte lige over 200 kroner. Virkelig ok, synes jeg.

Og nu til det sjove: Der er nemlig Hello Vintage nu på fredag og lørdag, og to af jer kan komme gratis afsted med en veninde under armen! Bare smid en kommentar til indlægget her med hvad I vil kigge efter – så trækker jeg en vinder på torsdag. Personligt skal jeg lede efter mere Levi’s og trøjer og t-shirts med lækkert print.

6 kommentarer

 • Julia

  Vi vil helst sikkert kigge efter noget lækkert sommertøj – gerne T-shirts og shorts 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kerstin

  Det gad jeg virkelig godt vinde!! Jeg ville være på udkig efter et par retro shorts/bukser og en sweatshirt. Og alt det andet der lokker. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mona

  Jeg ville nok kigge efter lækkert denim og skjorter af alle slags 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Jeg kunne vildt godt tænke mig en lækker forårsjakke – evt. noget bomberagtigt eller army?
  YES – som i ja tak til gratis billetter så 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna LR

  Åh! Jeg har en aftale med en veninde, som kommer langvejs fra Herning for at besøge mig og Hello Vintage, så at få muligheden for at give hende gratis adgang, ville være SÅ lækkert 🙂
  Jeg skal helt sikkert kigge efter T-shirts med super cool prints. Det er min store fascination i øjeblikket! Men et par shorts som dem du har på dér, ville bestemt heller ikke være slemt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nan

  Jeg vil kigge efter detaljer og fine prints. Tøj med ånd og udtryk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Siden sidst