4 for 3

Urban camouflage

camo jacket

Ind i mellem er det virkelig svært at vurdere et stykke tøj ud fra et billede på nettet: Hvordan falder materialet? Er farven ligesom på billederne? Og hvad med størrelsen? Det hjælper virkelig på det, at Asos fx har videoer af tøjet, men jeg har altså stadig været uheldig mere end et par gange. Den her gang, var det til gengæld spot on – måske endda bedre end jeg havde håbet på.

Det er bomberjakken fra Story Of Lola, hvor jeg blandt andet var lidt nervøs for, om den grønne rib-kant ville være for grøn og om størrelsen var ok. Og det hele er perfekt – jeg synes den er bedre i virkeligheden, end på billederne (både Asos’ og mine egne). Jeg har nuppet en S/M, og den er perfekt oversize, og falder så fint, så jeg ikke forsvinder i den. Derudover er den 50% uld, så den er faktisk ikke engang helt håbløs lige nu – den er ikke til minusgrader, og den er ikke vindtæt, men på stille dage med 4-5 grader er den helt fin med en god trøje under. Den perfekte overgangsjakke, faktisk, så med en vejrudsigt, der lover sne og slud, er jeg altså ret glad for, at jeg fik luftet jakken på en lang gåtur søndag.

Jakken er sat ned på Asos lige her, og hvis I vælger pund i stedet for kroner, ryger den lige under 550,-. En helt ok pris, synes jeg.

camo jacket camo jacket

Get the look:
Adlinks: Asos jacket + jeans + boots, núnoo bag*, soulland beanie, ray-ban sunglasses

_______

*gifted/gave

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 for 3