50% ekstra på Ellos' udsalg

Streets of London

london

 

Regnvejr er ikke ligefrem min favorit til storbyferie, men når Londons mange, smukke bygninger på den måde spejler sig i de brede fortove – ja, så kan det altså alligevel et eller andet.

Det hjælper også på det hele, at London generelt er lidt lunere end Danmark, og der var da også 12-14 graders forskel på temperaturen da vi lettede fra London og landede i Billund. Og heldigvis for det, for det gjorde det muligt at holde varmen i den langærmede t-shirt fra MKI Miyuki Zoku – jeg havde en lifesaver fra TGTBB indenunder, og det var helt perfekt. Og så synes jeg bare, at den er røvsej, trøjen. Det havde været lækkert med et par bad ass støvler til, men jeg går altså bedst i sneakers, og med lidt over 44 kilometer på vores 48 timer i byen, var komfort altså det vigtigste – og Vans er nu heller ikke dumme.

Ogæææh – kunne Århus ikke lige oppe sit backdrop game? Vi kommer jo ikke engang tæt på den her gade, og dem findes der altså mindst hundrede af i London. Lucky bastards…

londonlondonlondon

Get the look:
Adlinks: Zara coat, mki miyuki zoku blouse, asos jeans, núnoo bag*, soulland beanie, vans sneakers

_______

*gifted/gave

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

50% ekstra på Ellos' udsalg