I sporty striber og høje hæle

Siden sidst

skaermbillede-2017-01-28-kl-16-12-18

.. Er der sket så meget! Nøjh, den her weekend har været tiltrængt – også selvom det faktisk har været en skide sjov uge.
.. Har jeg været til receptionen på Mias bog ‘Plantemad‘ og fundet en ny hverdagsfavorit: Chili sin carne. Både den pimpede version, som Mia servede til receptionen, men også den dovne hverdagsversion. Den er i øvrigt også mandegodkendt herhjemme <3
.. Har jeg næsten – tror jeg – lokket Christian, min kæreste, med på en periode med plantebaseret aftensmad. Chilien hjalp helt sikkert på overtalelsen, omend min jæger-kæreste nok aldrig kommer til at spise 100% plantebaseret ;).
.. Har jeg været meget lidt plantebaseret i min udsalgskigning, og blandt andet kigget læderjakkeudsalg, tippet om min egen favorit og savlet lidt over den fine, grønne pendant.
.. Har jeg øvet mig i det der med hæle. De er virkelig overraskende gode at gå i – og I var så søde på Insta!
.. Har jeg været forbi rådhuset, der igen i år lagde plads til VIAs afgangsshow. Det er altså en fornøjelse hvert år!
.. Har jeg været forbi North of Eden igenigen – de har nemlig fået nogle rigtig fine rammer i butikken, og sådan nogle stod jeg og manglede. Der sker nemlig ting og sager i lejligheden for tiden.
.. Har jeg cravet sol og sommer! Eller bare forår nok til bare ankler og ikke-rød næse. Kom nu altså!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I sporty striber og høje hæle