Streets of London

Siden sidst

skaermbillede-2017-01-22-kl-19-38-13

.. Har jeg været forbi Århus Street Food hele to gange, og har fundet en ny favorit – Ugoods ‘Rolex’ (altså æggerulle – rolled eggs – rolex. tøhøøø). Husk at tilføje avocado, og prøv deres sweet potato fries med hvidløgsmayo!
.. Har jeg generelt spist en del take-away. Tror måske det er trætheden efter sidste weekend i London, der har gjort os lidt dovne herhjemme. Det skifter nu!
.. Har søde, søde Mia udgivet ‘Plantemad‘! Den er så smuk, og så gennemført – opskrifterne er lige til at gå i gang med, og alt (og jeg mener virkelig alt) ser bare virkelig lækkert ud! Menæh, mere om Plantemad en anden gang.
.. Har jeg nærmest ikke nået at opdatere herinde – eller nået og nået – jeg har helt ærligt bare været for træt. Sådan falde-i-søvn-på-sofaen træt. Til gengæld har jeg gode ting i ærmet nu.
.. Har jeg haft helt ondt i maven over Trumps vanvittige indsættelsestale. Ikke fordi den kom bag på mig, men shit altså. So long solidaritet og miljø..
.. Har jeg i al min træthed fundet en virkelig nice serie på Netflix – Real Detective hedder den, og nej, det er ikke en b-version af True Detective ;). Det er True Crime, og altså bygget på forskellige politimænd ‘nemesis’ sager – og så krydret med en gang ret velfungerende reenactments. Se det!
.. Har jeg luret udsalg her og her – og koden til Ellos udløber i dag, så I kan lige nå det, hvis I skal have noget med.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Streets of London