En lille upgrade

London: Tips og tricks

london

Så! Den er står på tidlig weekend, og jeg holder lige en pause fra pakkeriet. I morgen går turen til London med min kæreste under armen, og jeg glæder mig så meget! Det er efterhånden snart et lille års tid siden, at jeg havde den hyggeligste tur med Mia, og det er altid lidt noget andet at komme tilbage til en by, end at være der for første gang. Denne gang har jeg for eksempel følelsen af, at byen hænger mere sammen for mig – at jeg har en idé om hvad, der ligger hvor og sådan. Jeg har også lidt en idé om, hvad vi skal rundt og se, men London er en virkelig stor by, og jeg har altså kun været der én gang.

Derfor ville jeg lige høre jer, om I ikke ligger inde med tips til fx gode spisesteder, sjove oplevelser, lækre drinks, perfekte pints, den perfekte turistrute, et godt shoppepausested for Zara-trætte kærester – alt muligt. Bring it!

   

6 kommentarer

 • Maria

  Mine favorit steder i London er uden tvivl: Camden market – der er så meget fedt vintage tøj, tasker, smykker osv. et streetfood market og lige inden man går over broen ligger en vegansk cafe(husker ikke navnet) – super hyggelig og med udsigt lige ned til kanalen!
  Desuden er Notting Hill også et besøg værd – udover et super hyggeligt marked er gaderne bare flotte(og meget insta/blogger venlige) med de mange forskellige farver på husene 😉
  Covent Garden er endnu et marked, som jeg er ret glad for. Her er både gammelt og nyt, og en masse lækre the, kaffe, chokolade o.lign. butikker med masser af smagsprøver!!!
  Til sidst er der også toppen af Tate Modern – det er gratis at komme op i toppen og her får du altså en af de bedste udsigter ud over London. Jeg var der, da det var mørkt – dvs. hele byen var selvfølgelig oplyst af gadelamper, lys i vinduer, lyskæder osv, hvilket var enormt smukt! Men jeg kunne forestille mig at det er mindst ligeså flot i dagslys!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Årh, det var en masse gode tips <3 Tusinde tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gustavo Woltmann

  London er helt fantastisk og du skal nok finde en masse steder ved bare at vandre rundt. Husk at besøge Camden Market.

  Gustavo Woltmann

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Imli street på Wardour Street – indisk street cousine – MEGA lækker mad, lækre drinks, og fedt sted!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Ej, nu er jeg jo nødt til at tage tilbage til London :D! Haha

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lille upgrade