20% på Nelly

Loafers on sale

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har fået mit første par loafers! I lak endda. Fancy. Jeg har kigget efter det rigtige par on/off i et års tid, men hver gang jeg har fundet et måske-par, har de haft for rund snude, for høj hæl, for meget pynt… Det var indtil jeg slog et smut igennem & Other Stories i sidste uge.

Lige midt i udsalget stod de her nemlig – nedsat med 70%! Det er altså 180 kroner for et par sko i læder. De er desværre ikke nedsat helt så meget online, men 340 kroner er nu også helt i orden – de findes i øvrigt også i ruskind, og de er altså også pæne! Ruskindsversionen er ret underspillet, mens dem i lak er lidt mere flabede, syns jeg. De er lidt til den lille side størrelsesmæssigt, i øvrigt. Specielt fordi lak-læder er et unforgiving materiale – det er ikke det, der giver sig først. Det er din fod. Men manner, jeg synes de er fede. Lige nu blev det med glimmerstrømper(!), men når det bliver lidt lunere, tænker jeg bare, brune ankler og et afslappet suit. Eller lyse jeans, en hvid t-shirt og solbriller. Mmmh.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Get the look:
Adlinks: Asos jacket (on sale), MKI miyuki zoku blouse, zara pants, & other stories loafers (on sale), núnoo bag*

_______

*gifted/gave

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% på Nelly