3x3 - på udsalg

Lidt om hverdagsluksus

aesop

Puh, det kan altså hurtigt blive en dyr vane, det her. Eller vane kan man måske ikke helt kalde det, men rutine så (og er det ikke alligevel cirka det samme?).. Jeg fik body balm’en i fødselsdagsgave i sommer, og siden da, er der stille og roligt rykket mere og mere Aesop ind på badeværelset – det meste er gaver (det er kun ansigtsmasken, jeg selv har købt), for det ér altså pricy. Til gengæld er det virkelig også lækkert og effektivt!

Ansigtsmasken er stadig den ultimative livsredder – den behøver ikke sidde på i mere end 10 minutter, så det er nemt at nå i hverdagen (og det er altså afgørende for at jeg får det gjort). Hårmasken er mere en weekendting for mig, fordi jeg gerne vil have den til at sidde ret længe, så også hovedbunden får så meget ud af den som muligt – for det kan altså mærkes.

Body balmen bruger jeg primært på armene, hvor jeg får nogle nedern tørre knopper om vinteren, og de forsvinder rent faktisk, når jeg husker at bruge den dagligt (which I don’t, men altså det er ikke cremens skyld jo…).

Og så er der ansigtscremen – jeg havde jo luret på den i et godt stykke tid før jul, så da den lå under træet juleaften, havde jeg en lille fest med mig selv. Og den er altså virkelig god! Det er længe siden, at jeg har haft en fed ansigtscreme fordi jeg hader at vente på, at de trænger ordentligt ind, men det er slet ikke et problem her – selvfølgelig skal man lige vente lidt, før man tager make-up på, men det skal man jo efter alle cremer, og her går det altså hurtigt, synes jeg. Jeg bruger stadig Miquras silkeessens under cremen, og de to fungerer fremragende sammen.

Det, der er med Aesop er, at det er nogle rimelig dyre produkter (eller det synes jeg i hvert fald), så for mig er det nogle rigtig gode gaveønsker – de små ting, der gør en glad hver eneste dag. Hverdagsluksus.

Hvis i er nysgerrige på brandet, men ikke helt ved, hvor i skal starte, så vil jeg anbefale ansigtsmasken, der simpelthen er helt genial. Den renser i dybden, men uden at stresse sart hud (hvilket jeg ellers tit har oplevet med rensemasker), og så er den altså virkelig drøj i brug, så selvom 290,- kan virke som en del, så holder den altså også længe.

Såeh, ja – et tip, hvis I mangler lidt luksus i hverdagen (eller en god gaveidé).

aesop aesop

4 kommentarer

 • Ida

  Jeg er også vild med deres Resurrection aromatique hand balm, den er også et virkelig godt sted at starte, den er helt fantastisk.

  Kan anbefale at smutte i magasin ellers deres butikker og få prøver inden man køber et helt produkt, for nogle af dem lugter en smule kraftigt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Haha, den har jeg faktisk også, og jeg vil give dig helt ret i, at den virkelig(!) er effektiv – men den dufter simpelthen så kraftigt, at jeg nærmest kun bruger den, når jeg er på vej udenfor :p .. To be fair, er jeg er ret sart med nogle dufte.

   Det er faktisk generelt et rigtig godt tip lige at prøve det i butikken først – men de har da ikke Aesop i Magasin, har de? Jeg har kun fundet dem i Støy i Århus.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

   Den er nemlig vildt god, men lidt krads i det!

   Jeg ved magasin i Kbh har fået en Aesop stand, så det kan være de er på vej i i andre byer også 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Spot on!

   Ah, nice! Så kunne man måske også være heldig, at det gik ind under deres rabat-aftener – det ville hjælpe lidt på det hele 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3x3 - på udsalg