Den perfekte læderjakke - på udsalg

I sporty striber og høje hæle

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Indlægget er sponsoreret af Shoe The Bear

Det er faktisk lidt noget snyd det her, så full disclosure: Støvlerne var kun på til billederne. Men det var altså ikke med vilje! Ser I – billederne tog søde Pernille i søndags, efter bogreceptionen til Plantemad. Jeg havde faktisk tænkt mig at have støvlerne på til receptionen – jeg havde endda taget dem på, da jeg skulle ud af døren! Men så panik-skrev Mia, om jeg kunne tage min højtaler med, og den er altså sådan lidt tung i det, og så ofte går jeg altså ikke i hæle. Så hælene røg i en sportstaske sammen med Stanmore, og så var jeg på vej i mine hurtigste sneakers. Jamen kunne jeg så ikke have skiftet, da jeg kom frem? Jojo, men jeg kom simpelthen fra det. Det var nemlig et skide hyggeligt event, og stemningen var sådan helt hjemlig – og pludselig var der gået tre timer!

Men nu var det samlede outfit jo ligesom tænkt ud sådan her, og jeg ville altså gerne lige vise jer støvlerne. De er en gave fra Shoe the Bear (nu vi er i gang med hele det her full disclosure), og de er simpelthen perfekte til en stilet-noob som mig. De er nemlig ikke vildt høje – 6 cm – så en anelse højere end kitten-heels, men ikke lige så høje som en stilethæl, så tyngdepunktet ligger ret naturligt i dem. Helt genialt. Og så sidder de bare rigtig godt på min fod.

Det kommer aldrig til at være en hverdagssko for mig, men jeg har virkelig manglet et par støvler som dem her i min garderobe, til når det godt lige må være lidt fint. Næste skridt må blive, at jeg husker at tage dem på.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Get the look:
Adlinks: Zara coat, sweatshirt & jeans, shoe the bear heels*, núnoo bag*

_______

*gifted/gave

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den perfekte læderjakke - på udsalg