50% off // strik, læder og velour

En lille upgrade

interior

Affiliate: 1: Breaking the net 2: Ballerina#2 3: Monstera

I har egentlig aldrig rigtig set min stue, har I? Eller jo, lidt her, men det er jo kun et lille hjørne.. Hm. Måske det kunne være et godt indlæg, når det en dag bliver lyst igen. Until then, et lille hjørne mere.

Det er cirka på det sted i stuen – lige ved stolen – at jeg også ønsker mig et gulvtæppe, men jeeesus, de er svære! Så er vægkunst altså noget nemmere, og lige pt drømmer jeg lidt om noget nyt til væggene. Specielt plakat nummer et – Breaking the net – kunne jeg virkelig godt tænke mig! Nu har jeg snart heller ikke tal på, hvor mange gange den har optrådt herinde, men den er virkelig også smuk. Ballerinaen er jeg også ret vild med, og den ville være en cool kontrast til min lille danser, der bøjer den modsatte vej. Hvor de to første plakater, starter historier i mit hovede, er Monsteraen ‘bare’ pæn, men det giver noget ro på en billedvæg, som jeg ret godt kan lide.

På sigt vil jeg også virkelig gerne have noget andet end plakater på væggene, men jeg skal lige finde det helt rigtige. Det kunne måske godt være sådan noget her, men øverst på listen står øjet her. Min kærestes kommentar, da jeg spurgte hvad han mente om det var “Det ligner et Discover-ikon fra the Elder Scrolls online… Hvor skal den hænge?”, og jeg er ikke helt hundrede på om det skal tolkes som noget godt eller skidt. Men jeg kan nu ret godt lide det. Har I andre gode bud på ikke-plakater til væggene? Så lad mig endelig høre!

6 kommentarer

 • Sikke et fin hjørne <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det kunne da være så fint med et tæppe til under stolen. plakaterne er godt nok fine og simple. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Ja, det ville virkelig samle stuen, tror jeg! Og det er jeg glad for, at du synes 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Er helt vild med dit hjørne med lænestolen! 🙂
  Er stolen lavet af en bestemt arkitekt? Den er virkelig lækker <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Jeg elsker den også :D! Det er vist min oldefars gamle – det er egentlig min mors nu, men jeg låner den på ubestemt tid. Der er et eller anden med designeren, men jeg kan simpelthen ikke huske historien. Hvis du skulle falde over en, der ligner et sted, må du meget gerne sige til! Jeg er selv ret nysgerrig på om det er en designer-sag 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

50% off // strik, læder og velour