Camojakke og glitterfødder

Den perfekte læderjakke – på udsalg

meotine classic biker

Indlægget indeholder affiliate links, der giver mig provision, hvis I shopper gennem dem :). 

Åååh, jeg glæder mig til at kunne bruge min læderjakke igen! Af alle jakker og frakker i verden, er læderjakken virkelig min favorit! Det er egentlig utroligt, at jeg ‘kun’ har to af slagsen, men så igen – de går jo til alt! Den klassiske biker her fra Meotine købte jeg sidste sommer, og jeg flyttede ind i den med det samme, for så at bo i den, til det simpelthen blev for koldt.

Lige nu er den faktisk sat ned til 1.650 kroner, men der er godt nok ikke vildt mange tilbage af de sorte. Det er virkelig også en god pris for en så klassisk læderjakke – den kan jo bruges de næste mange år. Jeg har for eksempel stadig min første læderjakke, som jeg købte i gymnasiet, og jeg skiller mig aldrig af med den! I den mere farverige ende af skalaen lurer jeg lidt på, om den grønne Vigga skulle komme tilbage i small, for så slår jeg altså til på den – der er bare noget med mig og grøn for tiden..

Nåmn tip hermed videregivet. Nu: Mad og VIAs afgangsshow på rådhuset. Jeg elsker det show! Dels er det altid enormt kreativt, og så er det bare så tydeligt, at der er lagt blod, sved og tårer i kollektionerne. Stemningen er så god, og folk er så glade. I kan følge med på snappen – nanabech – hvis I har lyst. Der dukker nok også lidt street food op, hvis I er mere til den slags. Så meget for at droppe take-away og sårns..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Camojakke og glitterfødder