9 sorte støvler (som er på udsalg lige nu)

50% ekstra på Ellos’ udsalg

ellos bolig

Affiliate: 1: potteskjuler 629,- 220,- (plante fra IKEA) 2: rullebord 1.199,- 479,-
3: gulvtæppe 999,- 349,- 4: daybed 1.799,- 629,-

Vintertid er bare = redebygning for mig. Og jeg har SÅ meget lyst til, at der skal ske noget nyt i lejligheden. Jeg talte lidt om væggene her, og jeg tror, at et af weekendens projekter bliver oprydning og planteindkøb – jeg har blandt andet en bogreol, uden bøger på og en vindueskarm fyldt med bøger, så jeg tænker, at der er rum til forbedring ;).. Haha.

Gulvtæppet til stuen struggler jeg stadig med – jeg havde faktisk købt gulvtæppet på collagen (eller et der lignede måske), men det passede desværre ikke så godt i størrelsen alligevel. Det er virkelig ellers pænt! Rullebordet er også virkelig fint, synes jeg, og så ville jeg ønske, at jeg havde plads til den daybed! Shit, en pris!

Og nåja, overskriften! Ellos giver 50% ekstra på hele udsalget (altså ja – 50% af de ting, der allerede er sat ned!). Det gælder også alt muligt andet end bolig, men nu var det lige der, min hjerne var. Anyhoodles, koden er 355410 og den gælder til og med på søndag. Den kan ikke kombineres med andre tilbud og varer mærket med ”Ingen rabat” eller ”Kampagnepris”, men de ting jeg tjekkede på udsalget var good to go (selvom der står noget med at det ikke kan kombineres med andre rabatter – det virker fint, når man går til betaling).

6 kommentarer

 • Må da lige forbi og kigge på deres udsalg 🙂
  Lækre sager du har fundet, synd tæppet ikke passede i størrelse.
  Rigtig god dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Ja, der er virkelig meget at spare med den kode!
   – Og dejligt, at du kan lide tingene :)! Jeg er også vildt træt af, at det ikke passede – det er så svært at finde pæne tæpper!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg synes ikke, jeg kan få koden til at fungere. Synes de fleste tilbud på Ellos står med teksten: “Denne pris kan ikke kombineres med andre rabatter”.. :-/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Lige præcis den tekst står vist på alt på collagen her, men koden virkede fint for mig på de ting – man skal bare hele vejen igennem til betalingen :).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • JEG ELSKER DIG FOR DET HER TIP! Det tæppe har jeg været forelsket i i EVIGHEDER, så TAK! Håber det er affiliate, så du endda også får noget ud af det! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Hahahaha, hvor er du sød 😀 <3! Det er SÅ smukt! Jeg håber, at det passer bedre ind hos dig så!
   – Og der er affiliate i det, så det var lige en fastelavnsbolle, det der 😉 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 sorte støvler (som er på udsalg lige nu)