Jumpsuit up! (on sale)

3×3 – på udsalg

skaermbillede-2016-12-21-kl-20-26-30

Affiliate: 1: camo jacket, 2: leather jacket 3: bomber jacket 4: loose jeans
5: ripped jeans 6: skinny jeans 7: sneakers 8: boots 9: heels

Det var faktisk slet ikke meningen, at jeg ville finde 3 sæt på den her måde – men da jeg satte collagen op, blev det ret tydeligt, at det faktisk var tre virkelig lækre sæt. Det ville også sagtens kunne kombineres på kryds og tværs, men de her tre sæt? Århmanner, jeg kunne dem godt (hvis vi altså ser bort fra, at det sner og jeg i virkeligheden hellere bare ville have en flyverdragt og de her på).

De fleste af tingene kan jeg godt finde i en eller anden afskygning i garderoben – men nummer 1, 4 og 9 har jeg faktisk ikke rigtigt. Og specielt den camo-jakke – ej, jeg kan godt lide den! Den er faktisk 50% uld, så det er ikke engang helt skævt på årstiden. Det er de bare ankler til gengæld (tag det fra en, der har startet året ud med en massiv bihulebetændelse), og det er altså bare de bukser, jeg bedst kan lide – de ankelkorte. Jeg er nede med vinterjakker, store trøjer og læderstøvler, men jeg savner altså virkelig de bare ankler.

Alt på collagen er i øvrigt hapset fra Asos’ udsalg, så det skal ok gå stærkt, hvis i skal have en bestemt størrelse – det går altid så hurtigt på Asos, synes jeg. Og speaking of, så havde jeg egentlig lovet mig selv ikke at købe noget lige inden London, men puh, det er svært altså.

Hvis I skal have noget med, så husk at sætte valutaen til pund – det kan altså virkelig godt betale sig!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jumpsuit up! (on sale)