Vind fri entré til Hello Vintage i weekenden

20% på Nelly

352275-5269_4

Affiliate: 1: boots 2: sweatshirt 3: sneakers 4: jeans 5: sunglasses 6: denim jacket

Som noget nyt forsøger jeg mig i øjeblikket med at planlægge mine indlæg for ugen i weekenden. Jeg skriver dem ikke der, men jeg sætter nogle ord på hvilke overskrifter, jeg har tænkt mig at skrive under – det gør, at jeg på den ene side har friheden til at skrive i nuet (og ikke en uge i forvejen), mens jeg slipper for at skulle tænke for meget over hvad jeg skal skrive om. Giver det mening?

Nå, men planlægningen holdt lige præcis én dag. Så landede Nellys nyhedsbrev nemlig, og der er altså 20% på en hulens masse ting lige nu med koden CELEBRATE (læs betingelserne her) – men kun indtil klokken 18.00 i morgen aften. Og således skred planen. For der er altså faktisk mange pæne ting derovre. Jakken havde jeg klikket hjem, hvis den havde været der i min størrelse – den er virkelig cool! I stedet krydser jeg fingre for, at jeg finder en lignende til Hello Vintage.

Støvlerne har jeg vist hundrede gange før – det er samme model, som jeg allerede har i blå velour og sort ruskind… Skoene fra Vans har jeg også allerede, men mine er altså noget slidte efterhånden (men dog ikke lige så slidte som min kærestes par nummer 1000 (ja, vi har de samme sko. Det er nice)).. Trøje og jeans mangler jeg ikke – de er bare lækre. Og det samme gælder nok i virkeligheden solbrillerne, men åårh, pæne altså!

Som så mange gange før, når der er rabatkoder i gang, er der flere ting, der forsvinder hurtigt – og koden udløber som sagt i morgen aften, så sov på det og morgenshop måske? Eller mandagsshop nu, fordi vi allesammen godt ved, at ellers glemmer man koden, og kommer i tanke om det klokken 18.01. Eller endnu værre 17.58, hvor man lige præcis ikke kan nå at gøre noget. Eller er det bare mig?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind fri entré til Hello Vintage i weekenden