Til jer, der har spurgt (nåja og til jer andre også)

Video // Min hudplejerutine


Jeg ville brokke mig over youtubes billedevalg, men to be fair, så har min mimik heller ikke gjort det nemt. Nåmn here goes – nu har jeg også ævlet om det der med video i hundrede år. Der er kun klippet ganske lidt i det – det er egentlig bare mig, der snakker med mig selv i små ti minutter. Jeg fik sagt det meste af det, jeg gerne ville sige (plus det løse ahem), og så kan jeg tilsyneladende ikke holde hænderne i ro, når jeg taler. Men tag pænt imod mig – så kan det være, at det kommer til at ske igen. Haha. Videoen med Mia, som jeg snakker om er i øvrigt den her. Og hvis i fiser forbi min Youtubekanal, så kan i også finde min gamle spørgerundevideo (shit, jeg var langhåret der i øvrigt).

Ogæh – hold øje med bloggen i morgen, for en af tingene i videoen er præmien i min 2. advents-giveaway.

______________________
Links til all the good stuff:

Aesop Parsley Seed Cleansing Masque
Miqura Peel Me Facial Tips
Miqura Rebuild Me Intensive Essence
Trilogy Certified Organic Rosehip Oil
Purely Professional Repair Cream 1

8 kommentarer

 • Louise

  Jeg kommenterer næsten aldrig, men jeg er nødt til at sige at du virker så sød og sympatisk!! Det er rigtig sjovt at få lidt mere et billede af personen bag bloggen, hvis det giver mening. Jeg glæder mig i hvert fald til at se mange flere videoer fra dig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Årh, det er jeg glad for, at du gør nu så! For sikke en dejlig kommentar :).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Mega sød video, Nana – hurra for flere af dem!
  Miqura Rebuild me er hermed skrevet på årets ønskeseddel 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Juhu, tusinde tak søde Christine!
   Og ja manner – den er nemlig en skide god ønske-ting 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • SØD 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HS

  Dejlig video! Jeg går ud fra at din hudtype så er til den tørre side? I forhold til hvilke produkter man selv skal bruge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Dejligt at høre :D! Og ja, den er helt sikkert til den tørre side. Og sarte :).

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til jer, der har spurgt (nåja og til jer andre også)