50 shades of uld

Til jer, der har spurgt (nåja og til jer andre også)

boots

Affiliate: Office agave boots in black & navy 

Jeg har efterhånden fået en del spørgsmål til mine støvler fra Selected (og hey, det giver måske sig selv, når man køber to par i samme model). Jeg har købt begge par på udsalg, så jeg har aldrig rigtig kunnet linke ordentligt til dem – det kan jeg stadig ikke (andet end at det er den her model). Til gengæld har jeg fundet nogle virkelig gode look-a-likes, der endda er en anelse billigere end Selecteds – de har endda den samme firkantede snude! Og så er jeg ret vild med det lille sølvstykke, der er sat ind over hælen på de blå. Der er ikke noget tilbud eller black friday eller sårns (for a change), men altså nu fandt jeg dem :).

Nå. Det var bare det. Jeg vil vende tilbage til mit kalenderlys og min kaffe. Og hey, husk at smide en kommentar til giveaway’en, hvis I ikke allerede er med, ikke?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

50 shades of uld