Ønsker under 600,-

Siden sidst

skaermbillede-2016-12-02-kl-08-19-11

.. Har jeg sat en ny adventskonkurrence i gang, med en af mine absolutte favoritprodukter – jeg trækker en vinder i morgen, så hvis du skal have silkeblød hud, så er det ved at være op over.
.. Er det lykkedes mig at brænde mit kalenderlys på arbejdet næsten to dage for langt ned, mens mit kalenderlys herhjemme kun lige er nået til den tredje. Kæft, der skal julehygges i weekenden her, så jeg lige kan catche lidt op.
.. Har jeg fået Spotify (fastmover, I know), og har været tæt på at overdose på julemusik. Men det er bare så svært at slukke for.
.. Har jeg købt et gulvtæppe! Jeg har ævlet om sådan et nærmest siden jeg flyttede ind i min lejlighed for et år siden, men nu har jeg (måske – 7,9,13) fundet et! Det ligger på posthuset nu, og jeg kan ikke helt regne ud, om det er en pakke jeg bør hente alene – hvordan sender de gulvtæpper?
.. Har jeg taget fri mellem jul og nytår. Det har været et sært år, så det passer mig virkelig fint, at slutte det af med lidt tid til fordybelse.
.. Er jeg gået i gang med min ønskeliste, og har blandt andet delt nogle af de lidt billigere gaveidéer her.
.. Har jeg haft SÅ meget lyst til at købe den her læderjakke – ikke fordi den er billig nu, men en er i det mindste affordable. Men altså for 2000 kroners læderjakke med de ærmer? Er det også fedt næste år? Ingen ved det.
.. Har jeg til gengæld købt noget andet, som virkelig er fjollet dyrt. Pakken skulle gerne ligge på posthuset nu, og jeg glæder mig som et lille barn.

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ønsker under 600,-