Blue suede boots

Ønsker under 600,-

wishlist

Affiliate: mirror, vase, facial cream, cleansing mask, earrings 14k gold, wool scarf, poster + frame, cute ceramic thingy (one of a kind)

IIIIh, det er jul lige om lidt! Og hvis I ligner mig bare lidt, så er det der med gaver ikke noget, der er tæt på at være fikset endnu. Jeg plejer altid at købe den sidste den 23. (og on the bright side, så er der sjældent lange køer i butikkerne der). Sådan bliver det nok også i år, men det betyder jo ikke, at alle omkring skal være lige så sent ude – og nu er jeg blevet spurgt om ønsker pinligt mange gange. Ikke fordi jeg har haft svært ved at finde på nogen (overhovedet), men jeg har ikke lige fået skrevet det ned endnu. Jeg er i gang, og det er det vigtigste. Og så tænkte jeg, at det kunne give ret god mening, at dele nogle ønsker med jer.

Nogle af tingene på collagen har jeg allerede – vasen, masken og øreringene – og resten går jeg og sukker over. Jovist, tørklædet har jeg i grå og sort i forvejen, men se lige hvor smukt det er i navy?! Spejlet mangler jeg bare, og så er jeg super nysgerrig på om cremen fra Aesop er lige så god som resten af de ting, jeg har derfra. Nu var det ansigtsmasken, der røg med på collagen, men hårmasken er seriøst også lækker!

Plakaten har i set et par gange før herinde, og jeg er stadig helt vild med den. Den er faktisk grunden til, at indlægget ikke kunne hedde ‘under 500 kroner’ – jeg havde simpelthen glemt at kigge på prisen, og jeg huskede den som bare lidt billigere. Øv. Men øj, den er pæn.

Og så er der keramik-fidusen. Hold kæft, den er sød. Da jeg for et par uger siden var inviteret til verdens hyggeligste event i North of Eden faldt vi kollektivt for Matilde Digmanns keramik – de er one of a kind, og jeg er er helt vild med dem! Og nu vi er ved North of Eden: Hvis du shopper julegaver i Århus (eller bare kommer i nærheden af Guldsmedegade), så smut op forbi butikken – jeg lover, du bliver glad for det! Det er blevet en af mine faste go-to steder, når jeg skal købe gaver, for der er bare altid et eller andet godt. Og så kan jeg personligt godt lide tanken om at støtte op om lokale initiativer som fx North of Eden – bonus på karmakontoen. Har I været forbi og kigge?

(nåja, og så er den her selvfølgelig også et skide godt ønske – men prøv lige om I kan vinde den først, ikke?)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blue suede boots