Forsinket advent og en vinder

Nytårsgear #1

nytårstøj

Affiliate: 1: heels 2: body 3: suit

Man ved, det er ved at være jul, når der begynder at køre reklamer for fyrværkeri… Jeg er virkelig ellers ikke typen, der planlægger langt ud i fremtiden (hva, nytåret er langt væk lige nu). Jeg er nærmere typen, der køber alle sine julegaver den 21. med følelsen af at være i god tid.

Men sådan fungerer Post Nord altså ikke. Med dem skal man helst planlægge i bare lidt god tid, og da Asos sendte en mail ud om at udsalget var startet – fordi hvorfor vente til efter jul – så kunne jeg ikke lade være med at lure. Suitet var desværre ikke sat ned, men sådan er det altid, når man ‘bare lige skal kigge udsalg’. Samme logik som ‘bare lige en enkelt øl’, tror jeg. Både støvler og body er dog sat ned, og specielt støvlerne har jeg virkelig luret på længe. God hælhøjde, perfekt snude og så giver de glatte overflade dem lige lidt ekstra. Bodyen er jeg ikke helt så vild med alene, med som kicker til et ellers lidt konservativt suit er jeg ret vild med den. Alternativt kunne en sort blondebody eller noget med en pæn udskæring også fungere ret lækkert.

For nej, jeg er ikke sådan rigtig en kjolepige – om sommeren kan jeg godt arbejde med kjoler, fordi de er genialt nemme at have med at gøre i varmen. Men nu her? I lige præcis nul grader? Så skal strømpebukser eller nylonstrømper pludselig involveres, og let’s face it, sådan nogle er ikke rare. Så hellere et godt suit, der også kan gå til hverdag med sneakers og en t-shirts. Uh, eller suit-bukser med en kimono over. Den har jeg ofte kørt (fx her)… Hvad skal I have på til nytår?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forsinket advent og en vinder