Om at skrue ned og koble fra

Jumpsuit up! (on sale)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feriedagene FLYVER afsted jo! Altså! Jeg er slet slet ikke klar til at joine hverdagen igen på den anden side af nytår, men der er selvfølgelig lige et par dage tilbage at løbe på. Et par kontrastfyldte dage. Nytår, glimmer, bobler og fest – tømmermænd, tv og chips. Og så er det mandag.

Det bliver helt klart en doven mandag – enten noget med verdens største sweatshirt, eller også bliver det buksedragten her. Den er en julegave fra mine forældre, og jeg har levet lidt i den her mellem jul og nytår. Det er også en af de ting, der ryger på udsalg liiiidt for hurtigt efter jul. Sgu da irriterende, når man lige har taget den i brug. Men til gengæld ret fedt for resten af jer, for den er nede i små 325,- og kan findes her eller i butikken på Store Torv (i hvert fald sidst jeg så efter). Den er fra Enviis nye linje ‘Exclusive’, hvor priserne er lidt højere, men materialerne til gengæld også er det bedre – et super fedt tiltag! Buksedragten her var kærlighed ved første blik, og jeg glæder mig helt vildt til foråret, hvor ben og ærmer kan smøges op, og man kan flashe nice t-shirt bag lynlåsen.

Kan I lide den? Og har i fundet noget på udsalget egentlig? Jeg har faktisk slet ikke købt noget (endnu), men jeg står så også og skal til London om et par uger, og det ligger selvfølgelig i baghovedet, når jeg overvejer køb lige pt – buksedragten havde jeg dog købt uden at blinke, hvis ikke jeg havde fået den i gave. Og mine sneakers er jo jo egentlig også købt på Støys udsalg – bare for et par uger siden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

_______

Get the look:
Adlinks: Zara coat (similar), envii jumpsuit, núnoo bag*, adidas sneakers, ray-ban sunglasses

_______

*gifted/gave

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at skrue ned og koble fra