Nytårsgear #1

GLÆDELIG JUL // en gave til jer

pernille corydon saturn

SÅ blev det jul! Det er muligvis den bedste dag på året – i hvert fald for mig. I år holder vi stor jul: mormor, mor, far, tre søskende, svoger, to nevøer, onkel, tante, to fætre og en hund. Og julemanden måske. Så jeg vil ikke bruge for mange ord herinde – jeg vil bare ønske en rigtig glædelig jul, eller bare en rigtig dejlig dag :).

Og så blev I jo snydt for den 4. adventsgave – åbs. Heldigvis ville de søde damer hos Pernille Corydon gerne være med til at redde julen, så vi kan have en lille julegave-giveaway! Den er perfekt i adventskalenderens ånd: “ting, jeg bruger hele tiden”. Det er Saturn kæden og armbåndet, som jeg fik i kandidatgave af søde Mia, og bogstaveligt talt har haft på lige siden. De er helt simple, og går derfor til alt! Og så fanger de små firkanter i kæden lyset på en lækker, underspillet måde. Det er simpelthen det fineste sæt <3

Der er et sæt på højkant, og jeg trækker en vinder næste gang jeg åbner min computer – nok engang i morgen. For at være med, skal I bare smide en lille julehilsen i kommentarfeltet, og huske jeres rigtige mailadresse, så jeg kan komme i kontakt med vinderen.

OG: Julie, der vandt minimum-strikken har stadig ikke svaret på mailen, og hvis jeg ikke har hørt noget inden i morgen, så trækkes der også en ny vinder der :).

Pernille Corydon Saturn Pernille Corydon Saturn

   

124 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytårsgear #1