GLÆDELIG JUL // en gave til jer

Dobbelt op på vindere

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jul er seriøst den bedste tid på året – selv for et sommermenneske som undertegnede. De sidste par dage er fløjet afsted i selskab med familien. De to små nevøer har fået et shit ton of lego, så det er der også gået nogle timer med. Og så kom jeg i tanke om, at jeg jo også har jer. Og at en af jer har vundet en ekstra julegave. Eller det er faktisk to af jer, da jeg stadig ikke har hørt fra vinderen af Minimumstrikken. Så dobbelt op på tillykke til Louise, der har vundet det smukke Saturnsæt og Mia, der har vundet strikken fra Minimum. Jeg sender jer begge en mail med det samme :).

Og med det på plads, så tag lige et øjeblik til at lure på et par fine sneakers – årh, jeg havde glemt hvor lækkert det er, når det hvide stadig er helt hvidt. Jeg slog til på Støys udsalg, og kunne faktisk allerede hente skoene dagen efter – og de er så behagelige! Det er en form for elastisk strik, så de smyger sig bare til foden! At vejret lige pt så er lidt ustabilt til sådan et par, det snakker vi ikke om.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

_______

Get the look:
Adlinks: Zara coat (similar) + pants, & other stories knit, núnoo bag*, adidas sneakers, ray-ban sunglasses

_______

*gifted/gave

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GLÆDELIG JUL // en gave til jer