Bare ankler og spøgelsesben

30% på lækre julegaver til dig selv (eller andre)

na-kd

Affiliate: 1: suit – blazer & pants 2: padded bomber 3: navy coat 4: levi’s vintage shorts
5: grey coat 6: boots 7: swimsuit 8: 
bomber jacket 9: levi’s vintage jeans

Var I ved at kaste lidt op over rabatkoder? Jeg håber det ikke. For det der sker er, at NA-KD fylder 1 år, og i anledningen giver 30% rabat på alle deres egne brands (og der er en del). For mig er det mest vintage Levi’s (under vintage-mærket), en hulens masse jakker, frakker og støvler, der er spændende. Nåja, og så noget ret cool badetøj og det suit der – hold nu, det er cool! Nu har jeg taget det navy med her, men der er – som med ret mange af NA-KDs ting – en del forskellige farver.

Og 30%? Så er vi altså deroppe, hvor det begynder at være sjovt. Der er også et ret fint udvalg af stiletter, hvis man skulle være typen, der gider/kan gå i sådan nogle. NA-KDs side kan godt være lidt træls at sidde med ind i mellem – jeg synes fx at tingene har det med at hoppe og danse – men så er priserne til gengæld helt i orden. Specielt på NA-KDs egne ting. Såeh – nu ved i det ;).

Koden er NAKD30 og den gælder fra i dag og til og med søndag.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bare ankler og spøgelsesben