Video // Min hudplejerutine

2. advent // Miqura Care Rebuild Me Intensive Essence (og en vinder)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oooog det blev advent igen – den anden af slagsen i år. Det føles lidt sjovt, når vi alligvel kun er i starten af december. Nå. Men i dag har vi to ting på programmet: Trække en vinder af Amazing Amy fra Too Good To Be Basic, og sætte en ny adventsgiveaway igang. Fest!

Som i måske har gættet – billederne er alligevel ret afslørende – så er det Miqura Care, der har været så søde at sponsorere en Rebuild Me Intensive Essence til en af jer. Konceptet i adventskalenderen er som sagt, at I kan vinde en række af mine absolutte favoritter – og silkeessensen her er en seriøs favorit herhjemme (se mig bare tale om den her fx)! Jeg er så glad for, at jeg har fået lov til at have den med i adventskalenderen, for den skal altså virkelig prøves!

Som altid, er det helt simpelt at være med:

Smid en kommentar med jeres yndlingsjulesang!
(og måske et par ord om hvorfor netop den er den bedste?)
KONKURRENCEN ER AFSLUTTET – TAK FOR DELTAGELSEN

Jeg trækker en vinder på næste søndag, hvor adventskonkurrence nummer 3 bliver sat i gang (så husk at skrive jers rigtige mail, så jeg kan få fat i jer). Kæft en gavefest herinde!

Og så til vinderen af et stk. valgfri Amazing Amy – over 200 af jer har lagt en besked, og selvom det er en kliché ville jeg virkelig ønske, at I allesammen kunne få et. På den anden side, så har I et fremragende punkt til ønskelisten nu ;). Nå. Vinderen blev Anne – jeg sender dig en mail med det samme :).

Og fortsat god 2. advent <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

115 kommentarer

 • Emma

  https://www.youtube.com/watch?v=sSoUAAxA5wU Christina Aguilera med ‘Have yourself a merry christmas’. Mine forældre havde en jule edition CD med hende, og denne sang var jeg især vild med. Vi hørte den altid når vi f.eks. pyntede juletræ, og den minder mig om da jeg og min bror var yngre, og mine forældre stadig var sammen. 🙂 Meget er sket siden da, men denne sang hænger stadig ved, hæhæ.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Puha, den er svær! Hvis jeg kan svare intro sangene til alle julekalenderne med Pyrus!! Så vil jeg gøre det. Det er barndom og jul, og noget jeg helt sikkert kommer i julestemning over :-)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene H. Kristensen

  Jeg er egentlig ikke så vild med julesange. Får lidt myrekryp, når der spilles “Last Christmas” til julefrokost for titusinde gang. Jeg er dog lidt vild med det nye julenummer fra Vi Sidder Bare Her. Det er lidt hyggeligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Kirstine

  Jeg elsker virkelig “Dejlig er jorden”. Juleaften er det altid den sidste salme der synges af kirkens kor og hver gang kniber jeg en tåre. Det er bare en helt fantastisk oplevelse at stå der i kirken omringet af min familie med sommerfugle i maven og høre den smukke julesang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Nøøj, den ville jeg eddergerne vinde!

  Jeg er en sucker for julemusik, jeg elsker alle klassikerne og alle gengangerne hvert år! En af de helt store favoritter er dog en lidt mindre kendt én (tror jeg?) – All Alone on Christmas af Darlene Love. Den bliver spillet i min alltime favorite julefilm – Love Actually (but of course), og så er den bare helt igennem christmasy med bjælder og hele pivtøjet samtidig med at den lyder som en rigtig sang. Perfekt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne W.

  Min yndlings er Dejlig er jorden, men jo ældre jeg bliver, jo sværere bliver det at gennemføre, da jeg får en megaklump i halsen (den bliver ofte brugt til begravelser, så jeg tænker på alle mine kære familiemedlemmer, som ikke er her mere). Denne kommentar blev ret deprimerende. Må hellere rette det op med, at Last Christmas hitter også og minder mig om J-dag, da jeg var ung😄
  KH Anne W.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Bach

  Min yndlings julesang er Michael Bublé med ‘Have yourself a merry little Christmas’, den bliver jeg altid i godt julehumør af <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina Thy

  Hvilken julesang der er min yndlings skifter lidt fra år til år – og i år har jeg så taget mig selv i at lytte cirka en trillion gange til “All I want for Christmas is you” med Mariah Carey, haha. Synes den er så sød uden at være aaalt for cheesy og så elsker jeg den glade musik i den. 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Driving home for Christmas er min yndlings julesang. Hører den altid på repeat, når jeg tager toget hjem til Nordjylland til jul 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Rasmus seebachs sang til juleønsket. Synes virkelig den er fin.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Hansen

  Jeg har en meget stor kærlighed til “Der noget i December” af Rasmus Seebach. Den er meget ny, men den er catchy, og samtidig har den et skønt budskab <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne Damgaard

  “Dejlig er jorden”, er en fantatisk sang som rør mig hver gang.
  Men Michael Bublé har lavet et julealbum, hvor han synger alle de gode klassikere, hvilket jeg også er helt vild med. Glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Driving home for christmas- er min yndlingsjulesang. Jeg slipper helt julestressen , når jeg hører den. Den minder om alt det bedste ved jul.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda T.

  Åha, helt sikkert Let Love Be Love med S.O.A.P.! Egentlig mest fordi man bare aldrig bliver træt af at høre den kære Remee rappe 😉 Og så er det en hammer sød julesang, der oven i købet er dansk – den bliver jeg aldrig træt af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HS

  Min er Santa baby med Kylie Minogue – den er bare klassisk og bliver aldrig træt af den efter så mange år 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie

  Driving home for christmas! Minder mig om barndom og den er bare så hyggelig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai O.

  Jeg ELSKER Boney M’s version af Marys Boy Child. Den minder mig om barndom og fin julemagi!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Connie A

  Dejlig er jorden er en smuk sang som minder om min afdøde mormor ❤🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Vadsager Fey

  “Dejlig er jorden” er min ynglings julesang ❤️ Den har rigtig stor betydning for mig, det var mig oldemors ynglings sang og vi sang den til hendes begravelse og hvert år til juleaften slutter vi af med “dejlig er jorden” ❤️🎅🎄💚

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kerstin

  Åh, den er virkelig svær! Men ja, kæmpe kliché: Last Christmas.. Synes dog det går an, da julen handler om traditioner, tryghed og kærlighed. Der skal sgu være plads til at være lidt kliché-agtig. 🙂
  Krydser fingre for at vinde!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline L

  Det må helt klart være “Cool jul” fra Pyrus. Den minder mig om hyggelige aftner, hvor min bror og jeg troligt fulgte med i kalenderen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie N

  “Rockin’ around theCchristmas tree” må være min yndlings. Nok ford den minder mig om min yndlings julefilm Home alone – det er bare ikke jul uden den 😛 Glædelig 2. søndag i advent 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid Poulsen

  Jamen altså, der er SÅ mange gode sange! Driving home for christmas er simpelthen en tidløs klassiker, som jeg aldrig bliver træt af at høre, men danske sange har også en vis jule-charme over sig, især fra julekalendere, der giver associationer om barndom og hygge <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Marie

  ”All I want for Christmas is you” Med Mariah Carey! Haha, og fordi at den formår virkelig bare at bringe julestemningen frem i mig. Især når jeg synger med til den når jeg kører bil.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Stadsbjerg

  Pyh, det er det sværeste spørgsmål altsåå..

  Lige nu, i dag, i dette øjeblik, er det Christmas Waltz med She & Him. Den er så rolig og fin, glad og julet. Den er jeg meget glad for!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Jakobsen

  Jeg kan godt lide Mariah Carey “all i want for christmas (is you)” den er bare god. kan ikke lade være at skråle med til den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Min ynglings julesang er ”Last Christmas” af Wham <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina H

  “All I Want for Christmas”. Jeg bliver så glad af den sang. For mig er det bare den ultimative julesang!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia v

  “All i Want for Christmas is you”. 🎄🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Min yndlings er klart Gnags julesang, den minder mig om min barndom og synes den er så hyggelig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Damgaard

  “Dejlig er jorden” er en af mine ynglings-julesange. Den minder mig om min far, og selvom han er deroppe stadig er en del af vores jul hernede.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  YNDLINGS julesang.?! Dem alle sammen! Ej hvis jeg kun skulle vælge én skulle det være santa baby, self synget af marilyn monroe <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Ej den er ond! Den jeg hører mest er nok Jul det cool, men har så mange yndlings. 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Jeg synes Dejlig er jorden er en rigtig smuk julesalme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  All i want for christmas is you 🙂 Den er bare så fængende og spreder godt humør 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Min yndlings julesang er til julebal i nisseland – ved ikke hvorfor, den har bare fulgt mig siden barns ben <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stefania

  Min yndlings julesang er All I want for Christmas med Mariah Carey. Den kan bringe frem julestemning, selv i maj!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maibritt jeppesen

  jeg vil sige at det er last christmas 🙂 den er bare rigtig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Åååh det må være “driving home for christmas” – den minder mig så meget om turen hjem til mine forældre til jul og giver den varmeste følelse i maven! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line M.

  For mig træder jeg ind i juletiden, når jeg hører Last Christmas for første gang hvert år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Wham med “Last Christmas” Den har altid været en del af julehyggen siden jeg var lille 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Dahl

  Min yndlingsjulesang er faktisk “Et barn er født i Betlehem”. Den minder mig bare om juleaften og det årlige kirkebesøg juleaftensdag. Det emmer af jul og familie hygge. Og så var det også den sang jeg som helt lille ville have at min mor sang for mig inden jeg skulle sove. Lige meget om det var vinter/jul eller sommer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dittehs

  Min yndlings julesang er “Shake up Christmas” af Train. Synes bare at det er en rigtig dejlig sang. Jeg bliver altid i godt humør af at høre den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frk bundgaard

  Min yndlingsjulesang er dejlig er jorden. Smuk, rolig, tidsløs tekst og så får den mig i julestemning med det samme

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • charlotte

  Let love be love – Elsker den. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Jensen

  Min ynglingsjulesang må være dejlig er jorden. Den minder mig altid om, dengang jeg sang i kirkekor, og vi i juletiden skulle gå igennem kirken med starinlys, mens vi sang den. Det var lidt som om tiden stod stille 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Min julesang er ‘Alletiders jul’ – den har en god melodi og minder om gode tider fra barndommen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miatilda A.

  Jeg er vild med ‘Sikken voldsom trængsel og alarm’. Stammer fra dengang jeg var barn og brændende ønskede mig en hund.. Den eneste julesang med en hund i.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Snebær og kastanjer – ikke en helt traditionel julesang men den får mig i virkelig skønt julehumør, og så kan den også bruges når januar er lidt klam og kedelig, det er nemlig socialt acceptabelt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Møller

  Jeg er ret glad for jul i Angora, lidt utraditionel og sjov 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Mie H

  Jeg er vild med julesangen ‘Jesus og Josefine’ fra julekalenderen af samme navn. Den er simpelthen så fortryllende, og får mig fuldstændig tilbage til barndommen. Hihi.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søs Lauridsen

  En af mine yndlings julesange må være “driving home for christmas” som minder mig om den følelse jeg har når jeg skal fra Aarhus til min familie i Sønderjylland i julen. Alle de dejlige stunder man har i vente!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Laursen

  En klassiker som Last Christmas er nu ikke ringe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla K. Olesen

  Min all time favorite er ‘Driving home for Christmas’, fordi den indeholder så meget nostalgi, lækre toner og god melodi 🎶 Min kæreste og jeg hører den desuden ALTID, når vi skal hjem til familien i Jylland og holde jul 🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Olsen

  “White Christmas” er nok min yndlings julesang, da den altid kan få mig i julestemning!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Odde Dam

  Når du ser et stjerneskud. Når den tonede ud af højtalerne på tv da jeg var barn, så var det jul, med Jesper Fårekylling og alle de andre. En tradition jeg fortsatte sammen med mine sønner da de var børn. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • All time favourite ‘Last Christmas’ 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Let love be love er min ynglings julesang, den giver så dejlig og glædelig fornemmelse i kroppen når jeg høre den❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg er lidt af en Julekalder-elsker, og min ynglings er Pyrus i alle udgaver. Derfor er min ynglingssang Cool Jul med Pyrus (https://www.youtube.com/watch?v=EKqIBDHnqHE).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe M

  Jeg synes, at der er noget helt særligt over at høre “driving home for Christmas”, mens man er på farten i julen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine D

  Min yndlingsjulesang er Jesus & Josefine. Den er bare god, dansk, og minder mig om alt det hyggelige ved Jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nyegaard

  Jeg er nødt til at gå med klassikeren over dem alle: Last Christmas.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mark

  Last Christmas er en sikker vinder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  Last Christmas er min favorit. Den er både god og dårlig på samme tid. Ingen jul uden den

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Den bedste julesang i følge mig er helt kvart Chris Rea med Driving Home for Christmas. Det er virkelig en skøn sang!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Lindberg

  All I Wang for Christmas is you! 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Olsen

  Last Christmas – fordi man kan høre den flere gange uden at blive træt af den og fordi det er en klassiker man kan synge med på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Sofia Greve

  Mariah Carey – All I Want For Christmas Is You

  Jeg har hørt den sang hver evig eneste jul, lige siden jeg var lille og jeg tror det skyldes, at jeg nok altid har haft et lille chrush på en sød fyr og så har jeg haft ham i tankerne, når jeg har hørt sangen her i de kolde juledage og man bare gerne vil have en at kysse under mistelten. Haha! Og apropos mistelten, så er Justin Bieber – Misteltoe da også for sød en sang! 😀 (Ja, jeg er nok lidt den håbløse romantiker type) God jul! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  https://www.youtube.com/watch?v=5Fmf3D9oNn4

  Det er måske ikke den bedste sang, men jeg elsker den film og det er blevet en fast tradition at se den hvert år!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Det er virkelig svært, men jeg elsker “Last Christmas”. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sara rasmussen

  Dejlig er jorden. Den minder mig om juleaften med min farmor, da jeg var lille 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicole

  All I want for christmas is you – Den mest romantiske juleklassiker der er, som altid gør en forelsket og glad! Indbegrebet af jul.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten Nielsen

  Et barn er født I Betlehem. 😍🎄😘❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Santa Can You Can Hear Me med Britty Spears. Den er bare så hyggelig og bringer en i godt humør

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia

  Jeg elsker Justin Biebers julesang Christmas Love, da den minder mig om da jeg var yngre, og rockede med på alt der hed Justin Bieber!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Det kan godt være det er lidt corny, men jeg elsker virkelig Mariah Carey med “All I want for christmas is you”. Ja faktisk er hele Mariah Careys julealbum min guilty pleasure i december 😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jessica Hansen

  Wham med Last Christmas, fordi det er den ultimative julesange 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Drivning home for Christmas!!!!
  Den er så dejlig, og bringer varme følelser frem, da vi netop samles med vores familier og kære i julen, hvilket netop er det julen handler om for mig. Hvem har ikke været på vej “hjem” til jul til dem man holder af

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birna Lambaa

  Min absolut yndlings er “Friður á jørð”, men den har du jo absolut ingen mulighed for at kende, da den er færøsk – ellers er det jo wham’s last Christmas, der gets me everytime❤️🍀🌟

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene L

  Dejig præmie!
  Jeg kommer i julestemning af mange julesange, men det er noget specielt med Last Christmas som vækker minder og skaber noget magisk stemning når man juler, pynter op og hygger.
  Glædelig jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Driving Home for Christmas med Chris Rea <3 Klem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sam Madeleine Athena Conradsen

  Ariana Grande – Santa tell me <3 Synes bare den er fin og festlig, uden at være sådan en man er ved at blive sindssyg over, når vi når 7. december 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva jørgensen

  Last Christmas fordi jeg bare ELSKER den

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg kan godt lide julesangen “Let love be love” med Remee, SOAP og Juice. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Dejlig er jorden, fordi den er simpelhen så fin og yndig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Last Christmas er af mine yndlings! For hvem kan ikke lige relatere lidt til den?! Åååh eller All I want for christmas ❤️ Især den version fra Love Actually! Filmen man kan se år efter år! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Marie

  Last Christmas har bare hængt ved, men der er mange skønne julesange❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg har mange yndlingsjulesange 🙂 Men sangene fra Pyrus kan altid gøre mig i særligt godt julehumør, især “Cool jul” – den er bare et evigt hit i min bog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Det må også være Last Christmas her – det er altså bare en klassiker 👏🏻😃🎄🎅🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Driving home for Christmas
  Den får mig totalt i julestemning og får mig til at tænke på alle dem jeg har kær ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Nøj, Nana en flot gave! Den ville jeg helt vildt gerne prøve, og den står allerede på ønskesedlen 😉 Min yndlingsjulesang må være en salme.. og det er nok ‘det kimer nu’. Det er altid i kirken, julestemningen for alvor rammer mig, mens jeg sidder ved siden af min mor og mormor. Der er sådan en særlig mellemting mellem ro og forventning i kirken, og så er det en oplagt mulighed for at sige god jul til venner og bekendte 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Antonsen

  Elsker jul og julesange så den er godt nok svær… men der er en hvis julestemning over “Jul i Angora” 🙂 den bliver jeg bare altid i godt, glad julehumør af 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Jeg er vild med Hymns from Nineveh “endurance in chritsma time” -mest fordi det bare er et smukt nummer – og ikke særlig “julet” 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Terese

  Gnags julesang for sure – historien og budskab er bare så fint!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Kedeligt, men det er Last Christmas

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Min yndlings julesang er dejlig er jorden, da den er så sød og fin! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie K

  Det er Driving home for christmas. Der er noget over lyden af gammel amerikansk julesang 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine B

  John Lennons “Happy Christmas”
  Den er så smuk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte D

  Er vild med Last Christmas, og har gode minder om kinddans og kys til den sang;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hvilken lækker præmie 🙂

  Min yndlingsjulesang må helt klar være Dictes Drømte mig en drøm fra Absalons Hemmelighed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Jeg vender alligevel altid tilbage til den: Last Christmas med Wham

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  Æv altså, nu kommer jeg måske til at lyde som grinch – men jeg er simpelthen bare ikke den store julemusiks-entusiast. Jeg får nærmest gløggen galt i halsen når de spiller Last Christmas hvert 10. minut i radioen.
  Men lige “Do They Know It’s Christmas” af Band Aid har nu alligevel altid givet mig en god følelse i maven. Så det må blive den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina K

  Jeg elsker Last Christmas med Wham

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna L

  Jeg tror en af de helt store favoritter er ‘Last Christmas’, som bare er en virkelig god sang. Glædelig 9. december <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Last christmas – når den er i radioen x antal gange om dagen, så det for alvor jul haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Min farvorit i år er The Christmas song. Den har sådan en dejlig intro 🎄🎅🏽

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia

  Min yndlingsjulesang er “All I want for Christmas is you” 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis

  Jeg er vild med de klassiske julesalmer. Favorit er En rose så jeg skyde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria og Tina

  Vi kan godt lide “Nu det jul igen” og løbe huset rundt med hele familie halen 🙂
  Lækker adventsgiveaway, vi deltager gerne.
  Ønsker dig en skøn juletid og godt med fri mellem jul og nytår 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Min favorit julesang er med Mariah Carey, All I want for christmas is you 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Ej, men det er jo en umulig opgave. Der er SÅ mange gode. Men the christmas song med Nat King Cole går lige i julehjertet på mig hver gang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke

  Det må være Nu tændes tusind julelys. Den er simpelthen bare så fin og og får mig til at falde helt hen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  December fra Pyrus med Pyrus & Kandis. Jeg ser stadig Pyrus hvert år, og det er bare indbegrebet af jul for mig. Fed præmie, btw!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Jh

  Min yndlings julesang for tiden er: Christmas to me. Kendte den egentlig ikke før i år, men har sunget den i kor og synes egentlig at den er rigtig god.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Virkelig lækker giveaway du har fundet til os, en af os:-)
  Min julesang må være: “Så det jul igen…” den synger vi og danser rundt ikke kun om træet men i hele huset, både oppe og nede, meget festligt og børnene elsker det 🙂
  Ønsker dig en glædelig 3.advent 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Video // Min hudplejerutine