Pre Black Friday (fordi hvorfor ikke?)

Video, video, video!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har altså stadig den vildeste hår-optur! Kæft, jeg synes vi har ramt en god længde her – den er ret god til mig, synes jeg, og så går det ligepludselig enormt hurtigt med hårtørreren <3.

Nå, men det var slet ikke det, det skulle handle om. Jeg skal nemlig i gang med at filme (uuuuh hva?!). Jeg har en ret klar idé om hvad den første video skal handle om, men det kunne være ret fedt med input fra jer også – det er alt andet lige sjovere at lave videoer, som I gider at se jo. Så hvad tænker I? Skal det handle om make-up? Om hudpleje? Eller er vi ovre i noget spørgerunde – det er efterhånden hundrede år siden jo (men den ligger her, og den er i videoform sgu. Og jeg havde sygt langt hår). Det kan også handle om noget helt andet, men sig endelig til, hvis I har gode idéer til noget videohejs (eller vlogs ikkå? Hvis vi lige skal holde det ungt).. (Dårlige idéer er forresten også velkomne – de er tit de sjoveste).

Og nu hvor jeg har jer! Det her er nok den sidste dag, hvor internettet ikke drukner i Black Friday og Cyber Monday og Cyber Weekend og Cyber Week og what not, så jeg vil bare lige nævne, at det er advent på søndag, og at jeg klart ville klikke ind forbi her og lige lure. Siger det bare.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

_______

Get the look:
Adlinks: Zara coat (similar), second hand t-shirt, h&m knit, asos jeans, selected boots, núnoo bag*

_______

*gifted/gave

2 kommentarer

  • HS

    Kunne være sjovt at se din hudpleje/hår rutiner, dine bedste køb, basis garderoben osv. 🙂

    og det nye hår ER mega flot til dig!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pre Black Friday (fordi hvorfor ikke?)