Om at minimere garderoben / Mega kup på søndag

Siden sidst

skaermbillede-2016-11-12-kl-16-35-38

.. Skulle jeg have været til frisøren. Hun blev desværre syg. Til gengæld havde jeg den bedste hårdag længe.
.. Er jeg nærmest flyttet ind i mine sorte skinny jeans fra Asos – de var seriøst et godt køb!
.. Har jeg haft min allervarmeste parka fremme, da der var sne og frost – og den var slet ikke varm nok. Nu overvejer jeg om mit næste step er en flyverdragt.
.. Har jeg tippet om 30% på en række bomberjakker (der i hvert fald ikke er varme nok i sig selv – men som er pæne). Rabatkoden gælder til og med i morgen.
.. Har jeg fanget noget, der minder lidt om influenza. Så det er skide super. Vi krydser lige fingre for, at det går i sig selv asap.
.. Har jeg været så glad på Mias vegne (og haft tilsvarende ondt af mig selv) over at hun flytter til København. DON’T LEAVE ME! ih <3
.. Har jeg repostet mit gode gamle flowchart for garderobeoprydning – jeg har nemlig en stand til Mega Kup søndag, så jeg har haft gang i en større sortering. Såeh, hvis i vil komme forbi og købe mine ting søndag? Yes? Det er på godsbanen fra 12 til 15, og det plejer at være skide hyggeligt. Der er over 100 stande denne gang, så der er helt sikkert noget for alle!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at minimere garderoben / Mega kup på søndag