Boligdims, som jeg ønsker mig

Siden sidst

siden sidst

.. Har jeg elsket mine nye vinterstøvler – det er virkelig mange år siden, at jeg har haft forede støvler (og så endda med praktisk gummisål, what gives?). Lige nu aner jeg ikke, hvordan mine tæer tidligere har overlevet vintrene.
.. Har jeg været virkelig træt! Det der vintertid fucker altså lidt med mig, tror jeg. Og det er kun lige startet!
.. Har jeg til gengæld haft morgenoptur over solopgangene – det burde faktisk være helt legit at komme mindst ti minutter for sent på arbejde, fordi man har stirret på morgenlyset.
.. Har jeg købt hele to par bukser! Ikke nogle vildt spændende nogen af slagsen, men til gengæld nogen, der ikke er cropped (ligesom rundt regnet alle mine bukser eller er). Puha, nogen er ved at blive voksen-fornuftig. Må købe noget sjovt, for at holde balancen.
.. Har jeg virkelig frosset på kontoret – men det er tilsyneladende kun mig, der fryser. Så nu overvejer jeg seriøst at klikke sådan er her hjem udelukkende til kontorbrug. Til gengæld er den røvdyr, så hvis i falder over en billig onesie (som er varm), så råb lige højt, ikke?
.. Har jeg også overvejet at tage bussen til IKEA efter en bananpalme, men jeg kan ikke helt gennemskue hvor tung sådan en er. Anyone?
.. Har jeg set den der dokumentar med Leonardo DiCaprio, der bliver ved med at dukke op på facebook, og nu har jeg lidt lyst til at blive vegetar. All them good points.
.. Er det stadig ikke gået helt op for mig, at jeg ikke er studerende længere. Hvad med studierabatter altså?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boligdims, som jeg ønsker mig